Anabela: Moja borba sa vetrenjačama lakša je uz supruga!
Foto: Hello

Problemi sa bivšim

Anabela: Moja borba sa vetrenjačama lakša je uz supruga!

Stars -
Uprkos višestrukim pokušajima bivšeg supruga, frontmena grupe Funky G, Gazmena-Gagija Đoganija, da joj naruši novostečenu porodičnu sreću u kojoj uživa sa mužem Andrejom, ništa ne može istinski da poremeti svakodnevicu pevačice

Pevačica Anabela Atijas, zaštićena ljubavlju svog supruga Andreja, uživa u dragocenim trenucima majčinstva sa dvomesečnom ćerkicom Blankicom.

Uprkos višestrukim pokušajima bivšeg supruga, frontmena grupe Funky G, Gazmena-Gagija Đoganija (41), da joj naruši novostečenu porodičnu sreću u kojoj uživa sa mužem Andrejom (26), ništa ne može istinski da poremeti svakodnevicu pevačice Anabele Atijas (38).

U jeku sudskog procesa u kom pokušava da dokaže kako njen bivši od razvoda ne plaća alimentaciju za ćerke Lunu (17) i Ninu (8), ali i nakon što su joj se bivši i sadašnji muž zbog provokacija frontmena grupe Funky G nedavno i fizički obračunali u beogradskom naselju Rakovica, Anabela se sa dvomesečnom naslednicom Blankicom i srednjom ćerkom Ninom sklonila u Pančevo kod svekrve kako bi nesmetano uživala u porodičnoj sreći, daleko od očiju javnosti.

"Izuzetno mi prija život u Sarajevu. Tek po dolasku u Beograd otkrila sam kako je ponovo biti u centru pažnje javnosti. Volim kada se u našem porodičnom domu sa najmilijima zavučem u četiri zida, a to u Srbiji ne uspevam. Došla sam na tri nedelje da se posvetim porodici i prijateljima, a ispostavilo se da sam većinu vremena provela na telefonskoj vezi sa novinarima i boreći se protiv vetrenjača. Ipak, prija mi boravak u Pančevu koje je u odnosu na Beograd znatno mirnije", dodaje zgodna pevačica koja je samo dva meseca nakon porođaja uspela da povrati savršenu liniju.

"U poslednje vreme jela sam dosta morskih plodova i roštilj, a organizam mi nijednom do sada nije tako dobro podneo trudnoću, tako da je topljenje kilograma spontano usledilo. Ovoga puta nisam imala problema s njihovim skidanjem jer su otišli sami od sebe", kaže pevačica koja se, dok je nosila Blankicu, ugojila petnaestak kilograma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track