Dejana Živković: Srećna sam, Vladimir je divan momak!

Otvorila dušu

Dejana Živković: Srećna sam, Vladimir je divan momak!

Stars -
Manekenka i Stojketova devojka , Dejana, govori ,bez dlake na jeziku o njihovoj vezi, Bojani i svojim planovima sa njim

Zgodna Beograđanka Dejana Živković (20) privukla je pažnju javnosti tokom učešća u rijalitiju Prvi srpski top-model i pojavljivanjem u spotu pokojnog pevača Darka Radovanovića za pesmu "Ej moja ti".

Tokom uspešne manekenske karijere u Beču, Bejrutu, Istanbulu, Milanu, Hamburgu i Berlinu, radila je različite reklamne kampanje i krasila naslovne strane, a pojavila se i u italijanskom izdanju magazina Vogue.

Da li su vam zasmetale priče da ste krivi za krah braka Vladimira i Bojane Stojković?

"Nažalost, navikla sam da budem na meti ogovaranja, ali nikada sebi ne bih dozvolila da izlazim sa oženjenim ili muškarcem koji živi sa svojom ženom. On duže vreme ne živi sa suprugom s kojom se već nekoliko meseci dogovarao oko razvoda, ali to je tek sada izašlo u javnost i to je njihova stvar"

Jeste li srećni s njim?

"Jesam. Vlada je stvarno divan i fin momak i drago mi je što provodimo vreme zajedno. Želim samo da se cela ta priča u medijima stiša, a ako nam u budućnosti bude kao sada, biće divno".

Da li ste ranije bili u vezi sa fudbalerom Milanom - Lolom Smiljanićem koji je Stojkovićev dobar drug i bivši saigrač?

"Nikada ništa više od drugarstva nisam imala s njim. Radim u inostranstvu, a kada dođem u Beograd, normalno je da sretnem svoje drugove i poznanike, da ih zagrlim ili da izlazimo zajedno. Ali, nisam bila u vezi ni sa kim iz Beograda i to svako od njih može da potvrdi. A to što bi mnogima išlo u prilog da jesam i što idu priče po novinama, to me ne zanima. Kada sam ovde, želim da na miru provedem vreme sa porodicom i prijateljima".

Povezivali su vas i sa Vladimirom Vuksanovićem i raznim drugim muškarcima.

"Moji najbliži znaju kakva sam i da ta pisanja nemaju veze s mozgom, ali smeta mi što ispadam najgora moguća devojka u očima ljudi koji me ne poznaju, a čitaju o meni. Strašno je kada se probudim ujutro i u novinama pročitam da sam nečija avantura. Hajde da jesam, da volim da izlazim i da sam u tom fazonu, ali stvarno nisam takva! Na prvom mestu mi je karijera i posao koji obožavam. Već godinu dana imam ugovor sa agencijom Next u Milanu koja je jedna od najboljih na svetu, a uglavnom radim kampanje za donji veš i kupaće kostime. U septembru putujem u Kejptaun, a od januara biću u Majamiju. Radim na tome da sama stvorim nešto svoje u životu, a ne preko tate, mame, momka ili nekoga drugog. Da niko ne može da me uslovljava ili tera na nešto što ne želim. To mi je cilj životu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track