DARA BUBAMARA: Para nikad dosta!

Iskrena

DARA BUBAMARA: Para nikad dosta!

Stars -
Ne kaže naš narod tek tako da od viška glava ne boli, tako da se i ja držim toga. Novca nikad dosta, uzimajući u obzir da su i veliki troškovi u ovom poslu, rekla je pevačica

Folkerka Dara Bubamara objavila je početkom leta novi album, zbog čega je protekla dva meseca bila traženija za nastupe nego inače. Ona je rekla da voli da radi, ali da novca nikad dosta.

Dara bez nastupa ne bi mogla i priznaje da pevanje ne doživljava kao relaksaciju već kao ozbiljan posao."Jedini period kad nisam radila bio je kad sam ostala u drugom stanju. Tada sam se baš odmarala, šetala Parizom i uživala. Ali, poludela sam posle mesec-dva takvog "lenstvovanja", jer mi je mnogo nedostajalo pevanje. Muzika mi je u krvi, volim da radim, da putujem… Vredna sam i volim da stvaram."

Pevačica voli da radi, a kako kaže, dobro i zarađuje. "Ne kaže naš narod tek tako da od viška glava ne boli, tako da se i ja držim toga. Novca nikad dosta, uzimajući u obzir da su i veliki troškovi u ovom poslu. Što imate više, više i trošite. Kada sam na početku karijere imala honorar 50 evra, pa 100, 500, bila sam zadovoljna jer sam imala za osnovne stvari. Danas sam zahtevnija. Hoću nova kola, najmoderniju haljinu, cipele… Koliko god novca da imate, nije dovoljno."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja