GOGA: Dok sam ležala pored Igora, njegov otac je davao izjave
Foto: Dragan Kadić

Pomen na groblju Orlovača

GOGA: Dok sam ležala pored Igora, njegov otac je davao izjave

Stars -
Smrt Igora Ramovića izazvala je sukob između njegovog oca i Goge Sekulić, a podelila je i rodbinu

Pevačica Goga Sekulić je na groblju Orlovača jutros dala četrdeset dana mužu Igoru Ramoviću. Za razlikku od svadbe i sahrane na kojoj je bilo bezbroj ljudi, na pomenu ih je bilo veoma malo.

Sa javne scene nije bilo nikog, a ni cela rodbina nije došla. Iznad groba je, uz Gogu, bila Igorova majka, ali ne i otac Zoran Ramović.

"Molim vas da više ne zovete za priču o Igoru njegove roditelje, rođake i neke ljude koji nemaju veze sa javnom scenom. Pored mene, sa kojom sarađujete dugi niz godina, za tim stvarno nema nikakve potrebe", obratila se Goga novinarima.

"Dok sam ja tamo ležala pored Igora njegov otac je ovde davao izjave. Sve smo same izgurale Igorova majka i ja. Otac nije hteo u ovome da učestvuje, kao što nije hteo da učestvuje ni u transportu Igorovog tela. Jako je ružno da takvi roditelji postoje i srećna sam kakve ja roditelje imam. Mnogo je teško biti pored bolesnog čoveka.", rekla je u dahu.

Posle poslednje rečenice briznula je u plač. Deo povorke joj je prišao da je zagrli, a drugi je sedeo po strani i gunđao. Jedna starija dama, koja nije bila u crnini, promrmljala je "Ne mogu da gledam ovu predstavu".

Igorova smrt izazvala je sukob između njegovog oca i Goge Sekulić, a podelila je i rodbinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track