Rada Manojlović: Idem u Sarajevo, ne plašim se pretnji!

Odgovor na provokacije

Rada Manojlović: Idem u Sarajevo, ne plašim se pretnji!

Stars -
Ekstremista ima svuda, ali im ne treba davati značaja. Nagrade koje sam dobila na svim njihovim Oskarima, gde su me proglašavali za pevačicu godine, dovoljan su pokazatelj koliko sam tamo poželjna", rekla je Rada

Zvezde Granda kažu da ne pridaju značaj tome što je nacionalističko udruženje “Bosna - Zelene beretke” tražilo da se zabrani održavanje manifestacije “Oskar - zlatna kruna” na kojem su između ostalih, najavljene i srpske pevačice, koje su oni nazvali “cajkama”.

"Videla sam svoje ime na reklami za taj Oskar, ali Grand treba da mi potvrdi odlazak. Moja kuća brine za moju bezbednost, a što se mene tiče, znam da sam u Bosni dobrodošla, jer me tamošnja publika voli. Ekstremista ima svuda, ali im ne treba davati značaja. Prošle nedelje sam nastupala u Bijeljini, Banjaluci, Ključu, Sanskom Mostu i Posušju i svuda sam odlično primljena. Često pevam u Sarajevu i Tuzli pred publikom koja me izuzetno voli, kao i ja nju. A nagrade koje sam dobila na svim njihovim Oskarima, gde su me proglašavali za pevačicu godine, dovoljan su pokazatelj koliko sam tamo poželjna", rekla je Rada Manojlović.

Nazif Gljiva, organizator manifestacije, je pokušaj Zelenih beretki da spreči održavanje Oskara nazvao glupim, a pozvao je i nadležne institucije da spreče govor mržnje u kojem je stajalo da se treba braniti od srpskog kiča i šunda i nastavka agresije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track