SAVO ZAVRŠIO U HITNOJ: Pevaču pozlilo zbog golišavih fotki

Posle osvete bivše

SAVO ZAVRŠIO U HITNOJ: Pevaču pozlilo zbog golišavih fotki

Stars -
Mladi pevač Savo Perović ovih dana proživljava pravi pakao zbog situacije sa bivšom devojkom što je rezultiralo povišenim krvnim pritiskom

Otkako mu se devojka osvetila golim fotografijama, a majka Suzana skinula u znak podrške sinu, mlada Zvezda Granda Savo Perović sve lošije podnosi pritisak javnosti.

Naime, on na Fejsbuku dobija poruke i podrške i pretnji, a čak mu je jedan od dva profila hakovan.

Savu je sinoć bilo toliko loše da je pao u nesvest a potom završio u Hitnoj pomoći. Dobio je injekcije za smirenje i konstatovan mu je povišen pritisak prouzrokovan stresom.

"Ljudi molim vas pustite me na miru. Ovo je sve otišlo dođavola nekim čudnim tokovima. Ne mogu da spavam, zvone mi telefoni stalno, inboks na Fejsbuku mi je zatrpan. Sinoć sam primio dve injekcije za smirenje i flašu infuzije izmeren mi je pritisak 140/98, ne mogu više. Pozvan sam pre mesec dana da uđem na Farmu ali je sad i to pod znakom pitanja jer se jako loše osećam", rekao je Savo.

Podsetimo, pevačeve slike na kojima je go, osvanule su nedavno na internetu. Osvetu je smislila njegova bivša devojka, a da nevolja bude veća, i njegova mama se skinula da bi mu pružila podršku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track