Mirka Vasiljević: Od Vujadina zavisi gde ću se poroditi!

Stiže drugo dete

Mirka Vasiljević: Od Vujadina zavisi gde ću se poroditi!

Stars -
Ukoliko Vujadin nastavi da igra u Bordou, tamo ću se i poroditi, to bi mi odgovaralo jer sam već bila u njihovoj bolnici i znam kako sve funkcioniše, kaže lepa glumica

Poznata glumica Mirka Vasiljević u decembru će sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem dobiti drugo dete, čemu se neizmerno raduju.

Skladni par oduvek je imao želju da njihov sin Andrej ne bude jedinac, a uskoro će im se snovi i ostvariti. Lepa dama odlično podnosi drugu trudnoću i nije razmažena trudnica već je prvih meseci radila punom parom.Snimala je seriju “Zvezdara”, ali je i u pozorištu “Boško Buha” igrala glavnu ulogu u komadu “Aladinova čarobna lampa”.

Mlada glumica otkrila je da od njenog supruga zavisi gde će se poroditi.

"Ukoliko Vujadin nastavi da igra u Bordou, tamo ću se i poroditi, to bi mi odgovaralo jer sam već bila u njihovoj bolnici i znam kako sve funkcioniše. Ali, ako pređe u neki drugi tim, onda će se beba roditi u toj zemlji. Jednostavno, on tokom sezone nema priliku da uzme slobodne dane, a po meni bi bilo veoma nepošteno da rodim dete u Beogradu koje će on moći da vidi tek posle određenog perioda", zaključuje lepa glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track