Nina Badrić muvala frajere po Beogradu!
Foto: Dragan Kadić

Nezaboravno veče uz balade

Nina Badrić muvala frajere po Beogradu!

Stars -
U toku nastupa u „Bašti kod Juge“ Badrićeva gledala muškarce, a jednog je pozvala da se sretnu u Grčkoj ili Turskoj na letovanju

Lake note za zaljubljene!Nina Badrić preksinoć je nastupila u „Bašti kod Juge“. Posle dana odlaganja zbog kiše, konačno je zapevala svoje najveće hitove iz 20 godina duge karijere, a klub je bio tesan da primi sve ljubitelje zagrebačke pevačice.Nina je koncert otvorila pesmom „Takvi kao ti“, a zatim se na pola prve strofe obratila publici.- Dobro veče, prijatelji moji. Hvala vam što ste došli u ovaj prelepi klub da me slušate. Večeras smo zbog vas zaustavili kišu. Nemate obavezu da mi aplaudirate, već samo da uživate i volite se - rekla je Nina.Sledili su hitovi „Čarobno jutro“, „Znam te ja“ i „Da se opet tebi vratim“. Nina je iskoristila priliku da pozove na scenu i jednu devojku iz publike.- Lepo je čuti nekoga kako peva tvoju pesmu - dodala je Nina, a zatim je počela da odmerava frajere u publici:- Koliko dobrih komada ima u Beogradu. Gde ćeš, ti mali, na letovanje? Grčka, Turska, da se tamo sretnemo?! Sutra mi napiši na Fejsu!Na koncertu nije bilo mnogo poznatih ličnosti, a rado viđena gošća u našoj prestonici i za to je imala objašnjenje:- Moji beogradski prijatelji nisu javne ličnosti. Njihova imena ništa vam ne znače. Volela bih da dođe Ivan Ivanović sa ćerkom Stašom, ali nije mi se najavio - rekla je Badrićeva za Kurir.Među brojnim gostima koji su uživali u Nininom nastupu bili su Milan Kalinić, Katarina Rebrača, Bojan Bjelić, Ivana Baltić, Raka Marić i Mika Kostić.

Prkosila kiši... Ninin koncert u Beogradu
Prkosila kiši... Ninin koncert u Beogradu

Moja žena je Ninin fanMilan Kalinić je došao da pozdravi Ninu nekoliko minuta pre nego što je izašla na scenu.- Ne znam nešto ja njene pesme! Došao sam zbog moje supruge, koja je obožava. Znam samo neku novu pesmu „Čežnja“ - rekao je Kalinić za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja