ZORICA MARKOVIĆ: Vesnu sam vratila iz mrtvih, a ona me pljunula!
Foto: Damir Dervisagic

Bivše drugarice

ZORICA MARKOVIĆ: Vesnu sam vratila iz mrtvih, a ona me pljunula!

Stars -
Ponudila sam joj da peva u mojoj Lepezi. Od tih para, koje je zaradila u Lepezi, školovala je ćerku u Grčkoj, ispričala je folkerka

Zorica Marković i Vesna Zmijanac decenijama su bile nerazdvojene prijateljice koje su nekada zajedno stanovale, radile, ali ih je život odveo na različite strane.

Uprkos tome što se mnogo puta u koleginicu razočarala, Zorica tvrdi da je pomogla Vesni da se vrati na scenu. Danas, njih dve više ne govore, niti se sreću.

"Šta ima sa njom da se viđam i čujem! Kad se samo setim poslednjeg cirkusa, kad je otišla iz Lepeze, koju sam vodila i u koju sam je dovela, da peva u kafanu kod mog bivšeg muža koji se pretvorio u mog ljutog neprijatelja. Stavljam tačku na priču o njoj. Ne zanima me više. Ni sad ne bih pričala, da me nije isprovocirala, da nisam čula da me je prozivala, zaboravljajući na sve što sam ikada za nju učinila", rekla je Zorica.

"Jedina sam koja joj je pružila ruku kad joj je bilo najteže. Mrtva pijana je došla na snimanje Grandove emisije, a samo sam joj ja prišla. Ponudila sam joj da peva u mojoj Lepezi. Ja sam je vratila iz mrtvih! Od tih para, koje je zaradila u Lepezi, školovala je ćerku u Grčkoj. A eto, pljunula me je", besna je Zorica Marković.

Kako ste se našli u priči sa njenim dečkom Željkom?"Ni kriva, ni dužna, ispadoh grbava! Željko i ja smo iz istog sela, znamo se dobro, on mi je mnogo pomogao oko Lepeze. Poznajem celu njegovu porodicu, ženu, decu. Nisam ni sanjala da će da se spanđa s Vesnom. Bila sam šokirana. Odjednom, njima je odgovaralo da ne pričamo jer sam oboma mogla ispričati svašta što znam o onom drugom. Njegova žena je bila očajna, zvala me je. Posle svega, ni o Željku, a ni o njegovoj ženi Marini ne mogu da kažem ništa loše. Žao mi je što je sve tako ispalo, ali ja sa tim nemam nikakve veze. Svi su punoletni, sami odgovaraju za svoje postupke, samo da mene ne upliću u sve to.

Da li biste seli sa Vesnom i popili kafu sa njom?"Ne znam. U stvari, opraštala sam ljudima i gore stvari od onih koje je ona meni učinila. Sve zavisi od nje. Ako prestane da me ogovara i ostavi me na miru, možemo da sednemo, da se razjasnimo i raspravimo, da jedna drugoj kažemo šta nam je na duši. Umem da oprostim. Prema tome, ona bira da li ćemo se sresti. Ipak, čini mi se da beži od mene. Beži, kao i mnogi koji se plaše istine. Uvek govorim istinu, a to ljude najviše boli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track