Da li je Mile Kitić uhvaćen u prevari?

Opet šara

Da li je Mile Kitić uhvaćen u prevari?

Stars -
Plavuša i crnokosa sve vreme su nazdravljale sa pevačem koji nije mario za novinare. Simpatičnoj plavuši pevač je nekoliko puta slao poljupce kako sa bine tako i u bekstejdžu govoreći joj da je prelepa

Pevač Mile Kitić nedavno je nastupao u Zavidovićima u BiH, a diskoteka "Monaco" bila je maksimalno popunjena. On je, čini se, bio zadovoljan dobrom posećenošću, pa je u bekstejdžu, pre nastupa, nazdravljao sa svojim bendom i nepoznatim devojkama kojima je neprestano delio komplimente.

Naime, kako prenose tamošnji medijie, Mile je potezao za flašom viskija i točio, kako sebi, tako muzičarima, menadžeru, ali posebno je vodio rečuna o devojkama koje su bile u njegovoj pratnji.

Plavuša i crnokosa sve vreme su nazdravljale sa pevačem koji nije mario za novinare. Mile je rekao kako su devojke njegove dobre prijateljice koje mu uvek prave društvo kada nastupa u BiH. Simpatičnoj plavuši pevač je nekoliko puta slao poljupce kako sa bine tako i u bekstejdžu govoreći joj da je prelepa.

Na pitanje novinara šta će reći supruga Marta Savić kada bude videla fotografije u novinama, pevač se nasmejao rekavši da su one njegove dobre prijateljice, a na opsaku novinara da li je u "šemi" sa plavušom koju neprestano obasipa komplimentima, Mile se nasmejao.

Bilo kako bilo, pevač se odlično zabavljao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track