MICA GAZDARICA ODLUČILA: Vajs i Nela Bijanić prve sluge!

Prvi u štali

MICA GAZDARICA ODLUČILA: Vajs i Nela Bijanić prve sluge!

Stars -
Mica je odlučila da je ženski sluga "ona sa dugom kosom" Nela Bijanić, a muški sluga "onaj što mu je šarena glava", reper Vajs

Peta sezona rijalitija Farma je počela, i došao je red da se po prvi put izaberu sluge.

Kao i inače, gazda bira sluge po svom nahođenju. Farmeri su za prvu gazdaricu izabrali Micu Trofrtaljku, a za jednog od slugu se već prijavio Miki Đuričić.

Međutim, Mica je odlučila da za ženskog slugu postavi "onu sa dugom kosom", odnosno pevačicu Nelu Bijanić, a za muškog "onog što mu je šarena glava", odnosno repera Vajsa.

21.35 Ognjen je podsetio da sluge spavaju u štali i da od njih dvoje bira jedan duelista, a za drugog glasa publika.

21.33 Vajs je rekao da mu je čast da bude sluga, ali i da će raditi sve što kaže gazdarica. Nela se iznenadila što je sluga jer je ona radila, a optužena je da najmanje radi.

21.31 Mica je rekla da ih sve voli i da su joj svi dragi, ali je za muškog sluga izabrala Vajsa, a za ženslog Nelu Bijanić

Mica je rekla da hoće da imenuje za slugu "onog što mu je šarena glava", a mislila je na Vajsa. "I jednu devojku sa dugom kosom. Mislim da ona nama ovde malo radi.", rekla je Mica, ali opet nije mogla se seti imena devojke. Za ženskog slugu je postavila Nelu Bijanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track