PSOVKE: Počastili se Crni i Lepi Mića!

Svađe ne prestaju

PSOVKE: Počastili se Crni i Lepi Mića!

Stars -
Pevači se vređali dok su doručkovali, a sve zbog pevačice Nele Bijanić

Peta sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima samo što je počela, a već se nekoliko ukućana konstantno svađa.

Najčešće svađe započinju Lepi Mića i Crni, a ovoga puta su pljuštale uvrede i to baš između njih dvojice, a sve to zbog pevačice Nele Bijanić.

Dvojica Farmera su se posvađala jer je Crni branio Nelu Bijanić. Lepi Mića je veče pre toga nabrajao osobe na Farmi koje mu se dopadaju i koje mu odgovaraju, a nije naveo pevačicu Nelu. Ona se uvredila.

"Nokautiraću te bre! Ti si budala. Idi, leči se!", vikao je Crni na Lepog Miću i nastavio "Kakav si ti pevač, koje su to pesme? Mene zna milion ljudi na svetu, a ko tebe zna?".

Mića mu nije ostao dužan. "Ćuti tu, tebe mešaju sa Mikijem Mećavom, niko ne zna ko si." Crni se zatim razljutio i osuo paljbu po Mići. Rekao je da je psihijatar koji je pregledao Farmere pre ulaska na imanje pogrešio i da Mića mora da se leči.

"Pun mi je k***c više tebe da slušam! Ja sam bre za tebe Džejms Din, Sinatra, Džejms Bond! Nakazo ljudskog oblika, pogledaj se u ogledalo", vikao je Crni, dok je Mića nastavio da doručkuje, ali je u jednom trenutku pukao i opet opsovao "Nabijem te na k***c! Vređaš ovde stalno! Ostavi me na miru".

Kasnije su, u intervjuima izjavili da ne razumeju zašto se ovaj drugi tako ponaša i da su se samo branili i da nikoga nisu napadali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track