Mina Milenković: Ne ulazim na Farmu!

Predomislila se

Mina Milenković: Ne ulazim na Farmu!

Stars -
Nikakav rijaliti me ne zanima u životu, napisala je manekenka na svom profilu na Fejsbuku

Mina Milenković ipak ne ulazi na Farmu. Nime, manekenka koja je optužena da je lažno oteta i silovana, na svom Fejsbuk profilu je napisala da je nikakav rijaliti ne zanima.

"Htela sam da izbegnem ovo jer nemam nameru da se bilo kome pravdam... Ali je postalo neizdrživo i to ne meni, ja sam odavno oguglala na gluposti, nego ljudima koji mene vole! Kao i sve što su pisale novine i na svoju ruku pravile različita scenarija o meni, moj ulazak na farmu je samo jedna u nizu laži! Nikakav rialiti me ne zanima u životu!", napisala je Mina na svom profilu na Fejsbuku.

Da podsetimo, objavljeno je da Mina, manekenka koja je optužena da je lažno svedočila da je oteta i silovana, ulazi na Farmu, iako joj je za kraj meseca zakazano saslušanje pred istražnim sudijom.

Manekenka bi pred sudijom Prvog osnovnog suda trebalo da se izjasni u vezi sa nagodbom, a istog dana bi trebalo da da izjavu taksista Dušan P. u čijem stanu je provela 39 sati.

Inače, ona je posle afere 21. juna, koju je sama izrežirala zbog raskida sa dečkom Aleksandrom Ćosićem, suvlasnikom splava River, otputovala kod oca u Holandiju, zatim na odmor u Italiju, a nedavno se vratila u zemlju, gde ju je sačekao sudski poziv.

Na saslušanju je priznala da je sve izmislila, ali se pravdala time da nije imala nameru, niti je očekivala da će njeno ponašanje imati takve posledice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja