Slušaj vest

Muzička diva Zorica Brunclik i istaknuti estradni umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš danas će, nakon 40 godina braka, obnoviti zavete i tim povodom upriličiti veselje koje će se prepričavati godinama!

Budući da je par želeo da sve prođe savršeno, njih dvoje su pre nekoliko dana isprobavali hranu koja će danas biti poslužena zvanicama.

Kako saznajemo, na luksuznom meniju će toga dana biti i od ptice mleko, a mi vam otkrivamo detalje menija, za koji je bio zadužen kuvar Lazar Radosavljević, a kojim će gosti sigurno biti i više nego oduševljeni.

Zorica Brunclik Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

Svaki gost će za predjelo imati poseban tanjir na kome će se naći četiri vrste sira, pršuta stara godinu i sedam meseci, buđola i kulen.

Posle toga uslediće hladno i toplo predjelo, pa slede topli tanjiri koje između ostalog čine: presovana prasetina sa hrskavim lukom, sarmice od zelja, "pastrami rolnice", jagnjetina u puteru, svinjski vrat u kozjoj surutki... Pored ovih đakonija, zvanice će moći da uživaju u četiri vrste salata, dok će oko 22 sati biti iznet i roštilj na ćumur.

kemis.jpg
Foto: Damir Dervišavić, Shutterstock

Nakon slaniša, gostima će biti posluženi dezerti, a "glavna zvezda" ovog dela će biti svadbena torta na šest spratova, visoka čak metar i po. Pored nje, zvanice će moći da biraju između 10 vrsta kolača, u voćnom kutku biće izbor od 20 vrsti voća, ali i šest vrsta sladoleda.

Strogo se vodilo računa i o pićima, pa će tako na meniju biti i nekoliko vrsta kraft piva, sva luksuzna žestoka pića, kokteli, kao i četiri vrste vina.

Dakle, za svakog po nešto!

zorica-brunclik-01062022-0083.jpg
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovaj glamurozni događaj, koji će upriličiti nakon 40 godina braka, biće održan u dvorištu porodične kuće.

Sve o svadbi veka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša gledajte u nedelju, 29. juna, na Kurir televiziji od 18.35. Ekskluzivne izjave, direktna uključenja u specijalnom izdanju emisije "Stars Specijal" - otkrivamo sve detalje!

Zorica Brunclik o venčanju Izvor: Kurir