ANA BEKUTA: Drago mi je što Mrka nije više ministar

Imaju više vremena za sebe

ANA BEKUTA: Drago mi je što Mrka nije više ministar

Stars -
Pevačica je proslavila 54. rođendan, a od Mrkonjića je dobila 101 ružu

Ana Bekuta, folk pevačica, proslavila je 54. rođendan, ove godine nije došao niko iz Vlade Srbij. Za razliku od prošle godine kada je na Aninom rodjendanskom slavlju bilo prisutno pola Vlade i mnogo javnih ličnosti iz sveta politike, biznisa i estrade, slavljenica je ove godine okupila samo najbliže prijatelje i rodbinu.

"Presrećna je i stalno ponavlja kako joj je drago što je Mrkonjić završio mandat pre roka jer će sada imati mnogo više vremena samo za njih dvoje", rekao nam je blizak prijatelj pevačice.

Da mu odlazak iz Nemanjine nije mnogo teško pao moglo se zaključiti i po bivšem ministru Mrkonjiću. On je bio najveseliji na zabavi, nazdravljao je sa svim gostima ponaosob i neprestano grlio svoju dragu, a ona mu je na predivnoj rodjendanskoj zabavi zahvalila pesmom "Hvala ti ljubavi" koju je otpevala samo za njega. Osim slavljenice mikrofona su se latili Lepa Brena, Keba i Tozovac koji su bili medju zvanicama i podigli atmosferu do usijanja. Žurka je trajala do ranih jutarnjih sati, a Mrkonjić je doneo buket od 101 ruže koji su bukvalno jedva uneli u restoran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track