Nikolija Jovanović: Lože me ženski pogledi

Intervju, provokativna pevačica bez dlake na jeziku

Nikolija Jovanović: Lože me ženski pogledi

Stars -
Oštro Ćerka Vesne Zmijanac kaže da joj prija pažnja istog pola podjednako kao i muška i da joj ne treba borilačka veština da bi oterala nasrtljivce od sebe

Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, polako ali sigurno korača ka estradnom zvezdanom nebu.Posle hita „Ćao, zdravo“ usledio je duet s Anom Nikolić i popularnost joj je vrtoglavo skočila. U intervjuu za Kurir Nikolija govori o poslovnim planovima i emotivnom životu i objašnjava kako se brani od nasrtljivih udvarača.- Moj pogled nasrtljivcima govori sve, ne treba mi posebna borilačka veština da bi razumeli koliko je sati. Razoružavam ih pogledom.Uskoro imaš prvi nastup s Anom Nikolić. Koja će od vas dve imati manje odeće na sebi?- Mrtva trka! Videli ste koliko odeće imam u spotu s Anom, pa možete očekivati nešto slično i na nastupima.Zbog čega ne voliš da se vezuješ za muškarce?- Nikad nisam rekla da ne volim da se vezujem za muškarce, samo sam u ovom momentu posvećena više sebi i poslu.Voliš crnce. Šta je to što ih čini posebnim?- Da razbijemo glasine odmah - volim lepe, pametne i perspektivne momke. Boja kože nije bitna! Svaka osoba je posebna za sebe, a to svakako nema veze s rasom.Prija li ti kada si meta muških pogleda?- Muških, ženskih, svejedno! Pogledi su pogledi, i kako se žargonski kaže - lože me!Nedavno si pevala pred 5.000 Rumljana na promo-žurki Guarana Foam Festa. Kako si se provela?- Super! Lep je osećaj nastupati pred toliko veselih ljudi, pogotovu na početku karijere. Bila sam prijatno iznenađena što su svi pevali moju pesmu, bilo je ludo!

Dobar učitelj... Nikolija sa majkom Vesnom Zmijanac
Dobar učitelj... Nikolija sa majkom Vesnom Zmijanac

Traže mi Zoričine „Avlije“!Da li je istina da odlično pevaš i narodnjake, naročito „Avlije, avlije“ Zorice Brunclik.- Ha ha ha! Pevam ono što publika želi da čuje, a što se „Avlija“ tiče, morali biste da dođete, čujete i vidite neki od mojih nastupa, i saznaćete šta pevam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track