DIVNA UZVRAĆA UDARAC: Jelena, ti si alapača, pričaj o svom ocu!

Farma

DIVNA UZVRAĆA UDARAC: Jelena, ti si alapača, pričaj o svom ocu!

Stars -
Divna Kareluša je rekla da je Jelena Golubović opsednuta njenom ćerkom, pa priča o njenom ocu, a njen je prodavao karte

Svađa Jelene Golubović i Divne Karleuše ne prestaje. Naime, rediteljka je ponovo spomenula Divninog bivšeg muža Dragana Karleušu i ponovila priču od pre nekoliko dana da je on zloupotrebio službeni položaj i maltretirao seljake.

"Postoji dokumentacija, oduzeo je imovinu 20 porodica. Ćup je oduzeo i ne samo to nego i njihove stvari koje nisu imale veze sa tim ćupom",

"Ti s tračara i alapača. Ti misliš da to radi pojedinac bez saznanja države, glupačo. Ne postoji nikakva dokumentacija. Kao prvo, ti ćeš da pričaš kada je tvoj otac prodavao karte", Karleuša nije ostala dužna rediteljki koja se na tu priču jako uvredila.

Divna je potom rekla da je Golubovićeva opsednuta njenom ćerkom Jelenom Karleušom, da je pre ulaska na Farmu rekla kako ne želi da je tamo vidi, da u sobi priča o njenom ocu, a u kuhinji o njoj.

"Ti pričaš samo o Jeleni Kareluši. Pre pet godina si gostovala u emisiji i pričala o Jeleni, dala si intervju u novinama i opet o njoj. Ti si opsednuta Jelenom", rekla je Divna.

"Ja Jelenu Karleušu nisam uzela u usta. Ja tri godine nisam živela u zemlji. Kako te nije sramota, nisam znala ko je ona pre pet godina. I moj otac nije prodavao karte", glasno se branila Golubovićeva.

Rasprava bi išla u nedogled da Lepi Mića nije uskočio i počeo da smiruje rediteljku, a Divna joj je poručila da sjaše sa nje i da bude mirna.

http://www.youtube.com/watch?v=btwG2XwbiQE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track