MIĆA SPREČIO TUČU: Marko i Ivan u žestokoj svađi

Farma 5

MIĆA SPREČIO TUČU: Marko i Ivan u žestokoj svađi

Stars -
Marko Vanila je vidno iznerviran zbog uvreda da je mlad i neiskusan krenuo prema Ivanu Marinkoviću da se obračuna sa njim, ali je uleteo Lepi Mića i smirio di-džeja

Ivan Marinković i Marko Vanila posvađali su se i jedan drugom uputili teške reči, a došlo bi i do tuče dvojice farmera da Lepi Mića nije smirio iznerviranog di-džeja.

Dok su se drugi ukućani dogovarali koje namernice treba da se donesu sa pijace, izbila je svađa između Tržankinog bivšeg muža i di-džeja. Ivan je histerisao, a kada je Marko pokušao da mu objasni da nema potrebe da se ljuti, rekao mu je da je mlad i nema iskustva u životu. "Ti si mlad i nemaš iskustva", rekao je Ivan di-džeju."Ti znaš da li sam mlad i nemam iskustva?! Šta si ti video u životu?! Radi se o poštovanju drugog čoveka, je li tebi to jasno?! Sjašni otadle, idi u štalu da spavaš! Majmune jedan", vikao je iznerviran Marko. "Sa mnom se tako ne razgovara, slino mala", odgovorio je na uvrede Ivan. Marko je iznerviran krenuo prema Ivanu, verovatno da se obračuna sa njim, ali je između njih uleteo Lepi Mića i počeo da smiruje di-džeja.Ivan je sedeo na klupi prekrštenih ruku i poručio mu da ne talasa, što je samo još više nerviralo Marka koji se na kraju jedva smirio.

http://www.youtube.com/watch?v=2FqB5Q9t2_I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track