Ledi Li promovisala spot za pesmu Hudini

Numera je na engleskom

Ledi Li promovisala spot za pesmu Hudini

Stars -
Spot je sniman u Kataru. Za potrebe snimanja korišćena su dva helikoptera, desetočlana ekipa je bila na terenu, a snimalo se na šest različitih lokacija: od ekskluzivnog hotela "Ric Karlton", preko pustinje i mora

Pevačica Ledi Li održala je promociju svog drugog singla i spota za pesmu "Hudini". Kao i singl prvenac, i ova pesma je na engleskom jeziku, u modernom elektro-pop zvuku, jer je cilj Ledi Li proboj na inostrano tržište.

Spot je sniman u Kataru. Za potrebe snimanja korišćena su dva helikoptera, desetočlana ekipa je bila na terenu, a snimalo se na šest različitih lokacija: od ekskluzivnog hotela "Ric Karlton", preko pustinje i mora.

Spot je relaizovan u saradnji sa internacionalnom producentskom kompanijom DTM, a režiser i montažer spota je libanska režiserka Lena Saliba, koja je u svojoj 15 godina dugoj karijeri režirala multimilionske muzičke spotove i TV reklame za Marlboro, Proctor & Gamble, The Pearl Qatar, Qatar National Day i mnoge druge. Lena nije bila u Beogradu, jer nije dobila vizu od srpske ambasade.

Atraktivnu Novosađanku podržale su kolege Ana Stanić i Marko Kon. Ana Stanić je ujedno i autor pesme "Hudini", a Kon je radio aranžman. Komplimente za pesmu i spot svojoj mlađoj koleginici je uputio i Saša Kovačević, koji je na promociju došao pravo iz studija gde snima novi singl, takođe na engleskom.

http://www.youtube.com/watch?v=dBqLoCqz4Wc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track