Anastasija: Desila bi se ljubav sa Markom Crnogorcem da sam ostala

Nije očekivala da će ispasti

Anastasija: Desila bi se ljubav sa Markom Crnogorcem da sam ostala

Stars -
Sa Markom Vanilom se znam od ranije, a spavali smo zajedno zbog manjka kreveta. Marko iz Crne Gore mi je dosta energetski prijao, rekla je i dodala da bi se možda dogodila ljubav da je ostala na Farmi

Anastasija Buđić drugi je farmer koji je napustio imanje i zbog toga je, kako kaže, veoma razočarana i tužna.

"Zbunjena sam svojom nominacijom. Publika je verovatno smatrala da bolje stojim sa glasovima, pa nije glasala. Ja sam vrlo iznenađena", rekla je Anastasija i dodala da je tužna zbog izlaska.

"Ja sam veoma tužna što sam ispala, volela bih da sam ostala. Prošlo je dve nedelje a ja imam utisak da je prošlo dva dana. Na moje iznenađenje dobro sam prihvatila i izolaciju i sve ostalo".

Voditeljki je posebno bio interesantan njen stajling, a ona kaže da voli da je autentična i drugačija. Aleksandra ju je pitala da li je imala Stanijinu taktiku, ali modelsica, navodno, nije razumela pitanje.

Na pitanje da li su postojale neke simpatije između nje i Marka, Anastasija je rekla da Vanilu zna od ranije, a da joj je Marko iz Crne Gore bio posenbno drag.

"Sa Markom Vanilom se znam od ranije, a spavali smo zajedno zbog manjka kreveta. Marko iz Crne Gore mi je dosta energetski prijao", rekla je i dodala da bi se možda dogodila ljubav da je ostala na Farmi.

"Jako je čudna situacija unutra, Marko iz Crne Gore mi prija kao prijatelj, on je neiskvarena i dobra duša, a da sam ostala možda bi se zbog te spontanosti desilo nešto".

http://www.youtube.com/watch?v=11K9FZ-bAqU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track