Najnovije vesti

EPILOG UDESA: Milanu Kaliniću preti tri godine robije?

Izazvao udes

EPILOG UDESA: Milanu Kaliniću preti tri godine robije?

Stars
Voditelj je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređen Savo Aćimov

Glumac i voditelj Milan Kalinić pre nekoliko dana izazvao je saobraćajnu nesreću i preti mu i do tri godine zatvora. Naime, kada jedan od učesnika u saobraćaju izazove saobraćajnu nesreću prilikom koje neko bude povređen, to više nije saobraćajni prekršaj nego krivično delo, pa tako voditelju preti robija.

Kalinić je u petak 13. septembra izazvao saobraćajnu nesreću u kojem je jedna osoba povređena.

"U ovom slučaju moraće da reaguje javni tužilac jer ovde više nije reč o saobraćajnom prekršaju. Naime, svaki slučaj kada jedan od učesnika izazove saobraćajni prekršaj u kojem je neko u najmanju ruku povređen tretira se kao krivično delo. Tako je i u slučaju Milana Kalinića, kome je zaprećena kazna do tri godine zatvora zbog ovog krivičnog dela. E sad, ukoliko se utvrdi da je delo izvršeno iz nehata, može da dobije i do godinu dana zatvora", rekli su u Komitetu za bezbednost saobraćaja.

Podsetimo radi, Milan Kalinić je prošlog petka izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređen Savo Aćimov, dok mu je automobil uništen.

"Bio sam u koloni vozila koja su stajala na crvenom svetlu. Kada se upalilo zeleno svetlo, sa suprotne strane je dolazio kamion koji je skretao levo ka Beogradu i stao je na raskrsnici da propusti moje vozilo, a crveni automobil koji je želeo da ga zaobiđe uleteo je velikom brzinom u moju traku. Samo sam video kako se zakucava u mene. Od siline udarca, leteo sam po automobilu, udario sam glavom u šoferšajbnu i stub od vrata. Odmah mi se magla neka stvorila i samo sam se uhvatio za glavu i pao. Trebalo mi je oko deset minuta da se osvestim, a za to vreme mi niko nije prišao, čak ni Kalinić, koji je izazvao udes" rekao je povređeni Savo Aćimov.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...