FARMA IZNENAĐENJE: Sluge su Jelena i Edin!

Jovanovićeva odlučila

FARMA IZNENAĐENJE: Sluge su Jelena i Edin!

Stars -
Edin Škorić je bio šokiran što je izabran za slugu, ali su ga farmeri podsetili da samo on sme da uđe u kuću kod gazdarice

Jelena Golubović i Edin Škorić su ovonedeljne sluge.

Gazdarica Jelena Jovanović imala je delikatan zadatak da odredi ko će nju i farmere služiti naredne nedelje i izbor je pao na Jelenu sa kojom se svi farmeri prepiru, i na Edina Škorića sa kojim gazdarica ima najbolji odnos.

Podsetimo, sluge prošle nedelje su bili Ivan Marinković i Sara Trajanović, a najmanje glasova publike je dobila Snastasija Buđić koja je i izašla sa imanja.

21.58 Ognjen je podsetio da publika glasa za drugog duelistu.

21.54 Jelena Golubović se zahvalila gazdarici jer će konačno moći da izađe malo u civilizaciju, i da neće morati da gleda smrknuta lica farmera. "Ova bagra se stalno svađa..."

21.53 Edin se zahvalio Jeleni, ali ironično. "Ti znaš da ja tebi perem kosu, da ti kuvam kafu svake nedelje, tako da mi neće biti teško da ti služim", rekao je Edin, a Ognjen je konstatovao da će jedini on smeti da uđe u gazdaričinu kuću.

21.21 Jelena Jovanović je rekla da ima veliku tremu. "Ne želim da bilo ko ispadne zbog mene. Jedan farmer će morati da radi sve što mu ja kažem, a drugi sluga neće morati ništa, osim onog što mu ja kažem".

Za muškog slugu je postavila Edina Škorića, a Jelenu Golubović za ženskog.

21.50 Farmeri su iskoristili proliku da pozdrave svoje bližnje, a Šeki Turković da čestita unuku rođendan.

21.49 Ognjen je na imanju i najavio je odabir sluga...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track