ZORICA OGOVARA: Divni se sviđa Marko Vukotić, ona voli piletinu!

Priča iza poljskog WC

ZORICA OGOVARA: Divni se sviđa Marko Vukotić, ona voli piletinu!

Stars -
Njoj se sigurno sviđa Marko, pazi šta ti kažem. Ja sam čula da ona voli piletinu, pričala je Zorica Romani

Zorica Marković i Divna Karleuša izgledaju kao dobre prijateljice. Međutim, Zorica svaku priliku koristi da ogovara Divnu. Ovoga puta je Zorica ispričala Romani da se Divni sigurno sviđa Marko Vukotić, maneken iz Crne Gore.

"Njoj se sigurno sviđa Marko, pazi šta ti kažem. Ja sam čula da ona voli piletinu. A i on sav naivan. Prema svima je fin i ljubazan.", pričala je Zorica i u svom stilu dodala da je on svega svestan.

"A i on se pravi da ništa ne primećuje. Ali, video je on kako ona njega gleda, pa joj se sve smeška, kao kulturno i ljubazno, a zna vrlo dobro o čemu se tu radi", smejala se Markovićeva.

Kada su Divnu u intervjuu upitali da li joj se dopada Marko Vukotić, ona se samo nasmejala i rekla da je simpatičan, ali da nije za nju.

"On je lep dečko, lepo izgleda, atraktivan je, ali ne. Moje srce pripada nekome ko je van Farme", rekla je Divna zadovoljno.

Podsetimo, Zorica i Divna su zajedno učestvovale u još jednom rijalitiju "Akademija debelih", gde je Zorica, po zadatku "navukla" Divnu da se otvori i priča o svom zetu Dušku Tošiću. Ona je tada rekla da je Jelenin muž "teški švaleraj".

http://www.youtube.com/watch?v=XyC_EpmHy30

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track