FARMA IZBACIVANJE: Vanja pobedila u kvizu znanja, publika glasala za Jelenu!

Farmeri u šoku

FARMA IZBACIVANJE: Vanja pobedila u kvizu znanja, publika glasala za Jelenu!

Stars -
Vanja Mijatović napustila je imanje u Lisovićima iako je pobedila u kvizu znanja i glasovi su joj duplirani

Vanja Mijatović napustila je imanje u Lisovićima.

Ona je pobedila u kvizu znanja i odgovorila je na sva pitanja tačno, i iako su joj glasovi duplirani, nije uspela da ostane na Farmi. Pevačica je pre dupliranja glasova imala 17, 14 odsto glasova, dok je Jelena imala 82, 86 odsto.

Jelena i Vanja našle su se u areni tako što su farmeri izabrali rediteljku kao prvog duelistu, dok publika nije glasala za Vanju i ona je postala drugi duelista. Devojke su dan provele u izolaciji, učeći za kviz znanja. Takođe, obe su izjavile da bi volele da ostanu na imanju.

23.41 Vanja Mijatović je stigla u studio.

22.17 Ognjen je saoptštio rezultate glasanja nakon dupliranja. Vanja napušta imanje.

Pre dupliranja glasova, Jelena je imala 82,86, a Vanja 17,14 odsto glasova, a posle dupliranja Jelena je imala 70,73 a Vanja 29,27 odsto glasova.

"Ne mogu da verujem da je neko glasao za tebe", dobacio je Miki rediteljki nakon što je Ognjen otkrio kakvi su procenti.

22.16 Vanja je pobedila u duelu, njoj se dupliraju glasovi. Vanjin tata je rekao da je odlično završila školu i da nikada nije imao problema sa njom.

20.11 Ognjen je u areni sa Vanjom i Jelenom, počinje kviz znanja.

22.03 Vanjin tata je u studiju.

On je rekao da je Vanja ista kod kuće i na Farmi. "Ona ima neki svoj svet, i uvek je tako malo povučena, ali kad uzme mikrofon i kad je sa muzičarima, potpuno je drugačija.", rekao je Vanjin tata i dodao da bi voleo, kao i ona da ostane na imanju.

Jelenina mama je rekla da je Vanja divna devojka i da je potpuna suprotnost Jeleni. Dok Vanjin tata smatra da baš on liči na Jelenu, a Vanja je na majku.

21.56 Gosti kod Aleksandre u studiju su Jelenina mama, Svetlana Golubović.

Jelenina mama kaže da se rediteljka dobro snašla na Farmi i da ona konflikte ne vidi kao nešto loše "Ona je tu igru rešila da igra u ovom šou i ja sam zadovoljna. Mislim da se prikazala onako kako je želela. Sve se vrti oko nje i dobila je šta je htela. Jelena nije mnogo konfliktna u kući.", branila je Jelenu mama.

Svetlana je rekla da ne poznaje Divnu i da ne zna kako bi se ponašala da je u njenoj situaciji. "Svako ima pravo na svoje mišljenje, tako da me to ne bi dotaklo".

Što se tiče čuvene konzerve, Svetlana misli da je priča preterana.

Jelenina mama misli da je preterala što je vršila nuždu između dve kuće i da će joj, sve reći ako izađe večeras. "Ja bih volela da se Jelena vrati kući".

Što se Čupe tiče, ona je rekla da Jeleni sigurno prija podrška, ali smatra da nije njen tip. "Ona je spontana, videćemo šta će biti."

21.44 Edin i Igor Starović pričaju sa Ognjenom o predstavi

Edin je rekao da nisu isključili Jelenu Golubović iz predstave, nego da su joj dali ulogu kritičara, a Ognjen je konstatovao kako su to namerno uradili jer je ne vole. "Najteže je bilo raditi sa Jelenom Golubović jer je imala hiljadu ideja, i mi nijednu nismo uslovili. Bila je fora da radimo predstavu mi koji nikad nismo radili to. Neke njene ideje su bile dobre, ali se nisu uklapale u našu viziju.", rekao je Edin.

21.41 Divna se požalila Ognjenu da se uplašila veoma kokoške.

"Zorica kaže da mi nije ubacila u krevet kokošku, ali ja znam nju, sigurno je znala da se plašim.", rekla je Divna i dodala da ju je kao malu jurio gusan da je kljucne i da se plaši sve.

Divna je dodala da ima loše iskustvo sa Zoricom iz prethodnog rijalitija i da zna na šta je sve spremna i da voli da se igra. "Sumnjam na sve koji su bili budni".

21.40 Vanjin tata i Jelenina mama su u sutdiju.

21.35 Ivan Marinković je sa Ognjenom na imanju.

http://www.youtube.com/watch?v=_P6l8oitwVM
"Očekivao sam Gocin ulazak na Farmu. Drago mi je da sam je video, samo što sam mislio da će biti drugačije, da će biti bolja prema meni, ali eto.", rekao je Ivan povodom Gocinog ulaska.

Što se Sare tiče, rekao je da je priča kompleksna. "Rekao sam da mi se Sara sviđa i da sam se zaljubio, a stvar koja me i dalje drži pored nje je to što znam kakav je njen odnos sa mnom i sa ostalim muškarcima u kući. U suprotnom bih se odmah povukao. Naš odnos se menja iz dana u dan.", priznao je Ivan.

Rekao je da je njen susret sa Akijem sumnjiv i da ne zna šta su radili. "Bez obzira, ja vidim da se tu nešto dešava, ali mi je sumnjivo sve i neću ništa da je pitam .", rekao je Marinković.

21.26 Sa gazdaricom Jelenom Jovanović priča Ognjen.

Jelena je rekla kako je mnogo teško biti gazda. "Imam privilegije razne, međutim, sve mene svi pitaju, jedva čekam da prođe ovaj dan.", rekla je Jelena.

Rekla je da joj Edin mnogo pomaže, i da je imala noćne posete od Edina. "Veoma mi prija, i mislim da ćemo biti baš dobri prijatelji kada izađemo".

21.21 Ognjen je na imanju sa Romanom, pričaju o njenom odnosu sa Divnom.Pričaju o njenom odnosu sa Divnom "Pričala je o meni kako sam ja branitelj Jelenin. Ona je imala sukob sa Jelenom, i onda joj je zametalo što sam ja stala jednom na Jeleninu stranu", rekla je Romana. Ognjen je saopštio Romani da je Divna rekla da pevačica loše peva čim je uhvatila mikrofon na žurci. "Ja samo joj direktno rekla da ne želim da mi neko nameće mišljenje i da ko god pokušava da mi nametne mišljenje, ja ću uvek reći svoj stav. Takva sam i privatno.", rekla je pevačica.

Osim sa Divnom, imala je mali sukob sa Simonidom, ali kaže da je sada sve u redu.

21.08 Aleksandra je podsetila gledaoce na žurku koju su farmeri imali u petak i na ljubavni trouga Aki, Sara i Ivan.

21.03 Ognjen je na imanju razrešava "aferu koka". Sa njim su Marko Vanila i Zorica Marković, Kaća i Vajs. Oni su rešili da jure kokoške i da ih ubacuju u spavaću sobu. Divna Karleuša se inače plaši kokošaka, ali oni tvrde da to nisu znali i stavili su kokošku na njen krevet.

Divna nije znala da je Zorica ubacila kokošku kod nje u krevet, ali je prvi Miki probio led. Zorica je rekla da su svi toliko hrkali da nije moglo da se spava u sobi i da su oni zato morali da razbiju monotoniju.

21.02 Izbacivanje je počelo.

Aleksandra je podsetila dodelu štapića i da su kod Edina završila samo 3 štapića, a da je Jelena dobila ostatak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja