VANJA MIJATOVIĆ: Nema ljubavi na Farmi, sve je taktika!

Napustila imanje

VANJA MIJATOVIĆ: Nema ljubavi na Farmi, sve je taktika!

Stars -
Pevačica je veoma zadovoljna što je napustila imanje, ali navodi da na Farmi nema ljubavi i da su svi taktičari

Vanja Mijatović je treća osoba koja je napustila Farmu.

Čim je ušla u studio, Vanja je ušla nasmejana. "Ne znam ko ne bi bio srećan? Ušla sam na imanje, upoznala mnogo divnih ljudi, a sada ću biti sa svojom porodicom. Stvarno sam veoma srećna", rekla je uzbuđeno Vanja.

Ona je rekla da nije imala vremena da pokaže svoje pravo lice i da ljudi i publika vidi da se ona oseća sjajno posle nesreće. "Ja sam ovakva kakva jesam, i tamo za dve nedelje nisam stigla da se opustim. Meni je bitno da ja sa Farme izađem čistog obraza i da niko nema nijednu ružnu reč da kaže o meni", rekla je Mijatovićeva.

Pevačica smatra da neki od farmera imaju taktiku, ali da to njoj ne smeta. Tolerantna je i nikad joj ništa nije smetalo na imanju.

Za Jelenu Golubović kaže da rediteljka njoj ništa ružno rekla i da su bile super, ali ne podržava neke njene postupke, kao što je vršenje nužde van WC.

Što se tiče parova, ona nije videla nikog da se ljubi. "Kaća i Boris se druže, ali se ne ljube, ali čula sam da je na žurci pao poljubac."

Vanja je bila u duelu sa Jelenom Golubović, i pobedila u kvizu znanja, i iako su joj glasovi duplirani, nije uspela da ostane na Farmi. Pevačica je pre dupliranja glasova imala 17, 14 odsto glasova, dok je Jelena imala 82, 86 odsto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja