NOVICA OTKRIO TAJNU: Evo zašto su lepe žene volele Tomu Zdravkovića...
Foto: Printscreen

Koncert u čast poslednjeg boema

NOVICA OTKRIO TAJNU: Evo zašto su lepe žene volele Tomu Zdravkovića...

Stars -

U čast prvog boema Tome Zdravkovića, najveće zvezde regiona pevaće njegove neprolazne hitove 28. septembra u Kombank areni.


I Novica Zdravković, Zdravkov brat i pevač, otpevaće dve pesme zajedno sa sinom.

"Ima privilegiju da dve pesme otpevam sa sinom na tom koncertu, ništa više, ništa manje od ostalih pevača. Jedini je on pravio pravu kafansku muziku", rekao je Novica.

"On je živeo 1.000 na sat i bio je previše kreativan. On je bio poseban. On je dobio dar od Boga. On nije nikada kalkulisao, živeo je za muziku. On je pisao istinu svoju. Sve svoje doživljaje on je pretočio u priču. Svake noći je on imao svoje bitisanje. Umeo je najbolje i najlepše da se udvara lepim damama, imao je neviđenog stila i to je sve prenosio na papir", rekao je Novica u Jutarnem programu TV Pink.

"On je bio filozof, i tako je prilazio svima, nije on bio budala, nije bio pijanac iz nekog bifea. Bio je boem, sa velikom stilom prilazio je damama, donoseo im je cveće i kitio ih i dame su ga obožavale iako su govorili da je Toma ružan, meni je bio brat i bio lep. Svi su voleli Tomu Zdravkovića i svi su volili da se druže sa njim i dočekaju zore", priseća se Novica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track