OČAJNA MAJKA STARLETE: Kuku meni, kako ću živeti bez moje Slađe?!
Foto: Fb I Printskrin

Šest dana trajala potraga

OČAJNA MAJKA STARLETE: Kuku meni, kako ću živeti bez moje Slađe?!

Stars -
Samo sam gledala u telefon i molila se da je nađu živu. Čula sam se sa njom pretprošle nedelje, a zvala sam je i na mobilni, ali je bio isključen" prozborila je kroz plač majka Slađane Guduraš

Slađana Guduraš, starleta iz Bijeljine, nađena je, posle šest dana potrage, mrtva. Njeno telo je pronašla policija u slupanom "golfu" u utorak u kanalu pored puta Sremska rača - Kuzmin.

"Kuku meni! To je ona. Moja Slađa. Kako ću živeti bez moje jedinice! Nema mi života", zavapila je Jelka Pantić (50), majka pevačice i starlete Slađane Guduraš (27) iz Banjaluke.

Jelka je rekla da je verovala da je njena ćerka bila oteta, a vest o pronalasku beživotnog tela saopštila joj je šefica u Domu zdravlja u Srpcu kod Banjaluke, gde radi kao spremačica."Samo sam gledala u telefon i molila se da je nađu živu. Čula sam se sa njom pretprošle nedelje, a zvala sam je i na mobilni, ali je bio isključen" prozborila je kroz plač majka starlete, koja je nestala u sredu, oko 18 sati, nakon što je prešla granični prelaz Rača.Majka verovala da je otetaMajka verovala da je oteta

MUP Srbije je saopštio juče da je Slađanin „golf“ nađen pored opasne neobeležene krivine koja nema zaštitnu ogradu, a vozilo zbog gustog rastinja gotovo da nije bilo vidljivo.

Pevačica i starleta Slađana Guduraš (27) publici je poznata po pesmi „Silikoni i kubici“, koju je snimila u duetu sa reperom Đusom, a pojavila se i u spotu Saše Matića i repera Cvije. Poslednji put je živa viđena u sredu, kada je krenula za Srbiju.

Snimila spot sa Đusom
Snimila spot sa Đusom

(Alo/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track