NADA MACURA ULAZI U ZADRUGU 2: Pored Lune, Miljane, Aleksandre, Mike i Gibe u rijalitiju učestvuje i najpoznatija doktorka!
Foto: Filip Plavčić

NOVA INFORMACIJA

NADA MACURA ULAZI U ZADRUGU 2: Pored Lune, Miljane, Aleksandre, Mike i Gibe u rijalitiju učestvuje i najpoznatija doktorka!

Rijaliti -

Impresivni grad nadomak Beograda koji spaja tri epohe - početak 16, 20. i 21. veka naseliće novi stanovnici koji će poneti epitet zadrugara i postati ponosni učesnici "Zadruge 2".

Osim Lune Đogani, Mirka Gavrića, Nataše Moskve, Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića, Miljane Kulić, Bojana Gaćeše, Deana Stejina, blizanaca Mike i Gibe sa roditeljima Radom i Radetom Vasić, u "Zadrugu 2" ući će niko drugi do Nada Macura, najpopularnija doktorka koja svojim savetima o zdravlju često ume i da nas nasmeje.

foto: Printscreen You Tube

Ne sumnjamo da će se Nada odlično snaći u ovakvom okruženju i da će odoleti svim izazovima.

Za drugu sezonu ugovore je potpisalo preko stotinu potencijalnih učesnika, a neki od njih će biti tu od samog početka rijaliti programa, dok će se drugi priključiti nešto kasnije, pa tako ni za Nadu Macuru još nije poznato da li će se na velelepno imanje useliti 6. septembra ili kasnije.

Da podsetimo, kroz prethodnu sezonu rijalitija "Zadruga" prošlo je preko 80 učesnika, a njihov život se umnogome promenio nakon završetka ovog zabavnog programa.

foto: Pritnscreen/Prva

Kurir.rs/Pink, Foto: Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track