BAKI B3 OPLEO PO BRATU I NJEGOVOJ BIVŠOJ ŽENI: Gagi i Anabela su pokvarili Lunu! (FOTO)
Foto: Printscreen

INTERVJU

BAKI B3 OPLEO PO BRATU I NJEGOVOJ BIVŠOJ ŽENI: Gagi i Anabela su pokvarili Lunu! (FOTO)

Rijaliti -

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, javno je kritikovao rijaliti kao televizijski program koji loše utiče na gledaoce, govoreći da on više nikada neću učestvovati u tome. Predomislio se, kaže, jer više nema načina da se izbori za svoje mesto na muzičkoj sceni osim da napravi instant popularnost zahvaljujući šou-programu koji gleda milionski auditorijum.

foto: Instagram

Odlučio je da prihvati ponudu da učestvuje u sedmoj sezoni "Parova", pa je to bio povod da sa njim popričamo o razlozima za njegov ulazak, od koga je dobio podršku i zašto je kritikovao ponašanje mlađe sestre Lune Đogani dok je bila u "Zadruzi".

????#music #singer #dance #90s #soul #life #live #instaflower #instalike #instagram #

A post shared by Baki (B-3) Bakero (@baki_b3_official) on

Šta je presudilo da ponovo uđeš u rijaliti?

foto: Instagram

- Jak virus koji je zahvatio ne samo ljude koji to gledaju nego i nas, javne ličnosti. Sediš kući i gledaš šta se dešava... Svako ko izađe iz rijalitija postane megazvezda, počne da peva, ide na nastupe i uzima ogromnu kintu.

Misliš da će potrajati te njihove karijere?

- Sve je danas instant, brzo se živi, svi mogu da postanu popularni, ali to kratko traje. Lajkovi, pratioci, pregledi na Jutjubu, sve može da se kupi i to prolazi dobro kod ljudi. Ja sam javno pljuvao rijaliti, govorio sam da nikada više ne bih ušao u tako nešto. Bio sam u jednom rijalitiju, ali to nije bilo kao ovo danas. Sad se samo gleda ko će kome da je*e kevu, ili ko će koga da pegla.

Pa šta ćeš ti raditi u "Parovima"? Hoćeš li da se "peglaš" ili ćeš nešto drugo pokazati?

#instalove #instalike #love #music #singer ????

A post shared by Baki (B-3) Bakero (@baki_b3_official) on

- Ja imam druge kvalitete, ne moram da budem u većini, toj popularnoj, da se peglam, tučem i psujem. Ja mogu nešto da lupim i da budem zanimljiv ljudima, to je moja specifičnost, umeće.

Ove godine će Đoganijevi, izgleda, dominirati u rijaliti programima?

- Ne, nije tako. Pogrešno ste shvatili.

Kako pogrešno? Ti si ušao u "Parove", priča se da će i Slađa Delibašić da ti se pridruži, a Luna sigurno ulazi u "Zadrugu 2".

foto: Printscreen/Instagram

- Mi smo super, ali ne bih voleo da ona uđe. Žena ima druge planove u životu, poslove koji joj odlično idu i mislim da ni ona nema nameru da ulazi u rijaliti. Inače, ja ne želim da se predstavljam kao Đogani. To je moje prezime, ali za javnost ja sam Baki B3, a Đogani je samo jedan. On je napravio brend, i to krvavo, ne može sad neko da mu se kači i pravi ime na osnovu njega.

Je l' te podržao Đole da uđeš u "Parove"?

foto: Bojan Vuković

- Kako da ne, pa bez njegovog mišljenja ne bih nikada ušao u rijaliti. Popričali smo, dao mi je dosta saveta, trudiću se da ga poslušam. On je mnogo uradio i napravio u životu i karijeri i zato ima pravo da me savetuje.

A zašto ti nisi podržao Lunu dok je bila u "Zadruzi"?

- Nisam podržao samo jedan segment... Ona je moja sestra i ja je volim, makar bila i najveća ku*va, ne mogu da joj sudim. Podržavam ljubav, kad je neko slep i zaljubi se, svi smo prošli kroz to. Ali kada to ode predaleko, onda postoje mama i tata koji moraju da kažu: "Sine, zaljubila si se, ovde povlačimo ručnu, ne ideš dobrim putem." E to je izostalo, tih smernica nije bilo od roditelja.

Znači, po tebi, Luna nije kriva za svoje ponašanje u rijalitiju, nego Anabela i Gagi?

foto: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

- Pa naravno. Ona je bila dobra, ušla je tamo sa lavovima i tigrovima da se bori i lepo joj je išlo. Ali, dobro, nadam se da je i Luna shvatila svoje greške.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/ Foto: Printscreen

Teško podneo rastanak sa porodicom Ne znam kako ću bez sina u "Parovima"

Baki izbegava da priča o tome da se pre skoro dve godine drugi put oženio i dobio sina, kao i da sa svojom porodicom živi u Bosni. Ipak, pristao je da za Kurir ispriča nešto više o tome.

- Želim da sačuvam svoju porodicu. Ali, evo, reći ću vam, jesam se oženio, postao sam otac u januaru prošle godine, sin mi se zove Mateo. Supruga i ja očekujemo i drugo dete uskoro, za dva meseca bi trebalo da se rodi. Jako će da mi nedostaju, mali je mnogo navikao na mene. Trudiću se da budem jak, da izdržim to.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track