Najnovije vesti

KIJA SAVETUJE DEVOJKU KAKO MOŽE DA JOJ BUDE DOBRO U ZADRUZI: Na pitanje o SLOBI, dala je odgovor koji niko nije očekivao!
Foto: Printscreen Premijera

Pogodila je pitanjem

KIJA SAVETUJE DEVOJKU KAKO MOŽE DA JOJ BUDE DOBRO U ZADRUZI: Na pitanje o SLOBI, dala je odgovor koji niko nije očekivao!

Rijaliti

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" i bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović ne prestaju da budu na vrhu popularnosti nakon javne preljube pevača.

 

Oni su dobili novi angažman u kome će sarađivati, ali gde će biti protivnici i takmičiti se zajedno sa slučajnim prolaznicima za nagradu jednog tržnog centra, objavljeno je u emisiji "Premijera". 

Pošto je u pitanju igra ko će prvi stići na cilj, takmičarka se interesovala da li Kija zna gde je suparnički tim koji predvodi Sloba Radanović . "Nisam mu još ubacila u telefon da ga pratim, ali rešićemo to", našalila se Kockareva.

 

foto: Printscreeen Premijera

Tom prilikom novokomponovana pevačica, a bivša stjuardesa Kija bila je u razgovoru sa devojkom koja je pristala da učestvuje u njihovoj igri. Pevačica koja nastupa sa "Ministarkama" na pitanje kako joj je u bilo u zadruzi odgovorila je: 

 

"Pa meni je zbog moje situacije bio jako teško. Ali inače ovako kada ne bih imala to, bila bi kulijana. Imaš bazen unutra, ogromno imanje, a u "Zadruzi 2" biće još veće. Kada nemaš muža koji je nenormalan, onda ti bude kul, ali ovako ti bude teško". 

Kurir.rs / Pink Premijera / Foto: Printscreen Pink Emisija Premijera 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...