JOŠ NIJE NI UŠLA U ZADRUGU, A VEĆ ISPLANIRALA ŠTA ĆE S NOVCEM! Luna prodaje Gagijev stan na Vidikovcu i EVO u šta će investirati!
Foto: Damir Dervišagić

planovi za budućnost

JOŠ NIJE NI UŠLA U ZADRUGU, A VEĆ ISPLANIRALA ŠTA ĆE S NOVCEM! Luna prodaje Gagijev stan na Vidikovcu i EVO u šta će investirati!

Rijaliti -

Luna Đogani dobila je od svog oca Gagija Đoganija stan na Vidikovcu, u kom je on ranije živeo. Međutim, rijaliti zvezdi nije dovoljna kvadratura za život u njemu, pa je odlučila da ga proda i kupi veći.

S obzirom na to da će u "Zadruzi" zarađivati 12.000 evra mesečno, Đoganijeva će značajno povećati svoj kapital, pa će moći i da pazari veću nekretninu.

foto: Printscreen/Instagram

- Denser je odavno planirao da pokloni ćerki stan, jer je najstarija. Dok je ona bila u prvoj sezoni „Zadruge“, nameravao je da ona živi u njemu sa Slobom Radanovićem. S obzirom na okolnosti koje su se dogodile, do toga nije došlo. Đoganijeva je veoma vezana za tu nekretninu, ali ne bi mogla da živi u njoj. Kao prvo, ne odgovara joj lokacija, a kao drugo, navikla je na malo luksuzniji prostor koji joj je odmalena pružala majka Anabela Atijas. Ona je s Gagijem otvoreno pričala da bi najbolje bilo da stan proda kada izađe iz druge sezone rijalitija i novac koji zaradi doda za veći životni prostor. On se apsolutno složio s njenom odlukom - kaže naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đoganijevima, ali nisu odgovarali na naše pozive do zaključenja ovog broja.

foto: Kurir

Kurir.rs / M. D. /Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track