SVE VREME ZAJEDNO

LUNA ĐOGANI NE SKIDA OSMEH SA LICA: Sevale varnice između Vladimira i nje, a evo šta su se na kraju dogovorili! (VIDEO)

Rijaliti -

Vladimir Tomović je sinoć izjavio da mu se dopada više devojaka u "Zadruzi", među kojima je i modna blogerka Luna Đogani.

Luna je Vladimiru zamerila jer je rekao da za deset meseci učešća u rijalitiju može biti sa mnogo devojaka, ali on je iskoristio priliku i priznao svoja osećanja.

"Dečko kao ti koji tako lepo izgleda. Stvarno si inteligentan i kad si rekao da za 10 meseci možes sa svakom devojkom da budeš. Htela sam u onu vodu da te bacim", rekla je Luna.

foto: Printscreen/Youtube

"Prelepa si, to je strašna stvar. Imaš nešto mnogo vise od fizičke lepote. Ima najlepše oči", rekao je Vladimir. Nakon što je Vladimir javno rekao da mu se dopada Luna, ona mu je zamerila što nije ustao i za stolom isto priznao, ali on joj otkrio i razlog tome.

"Kako ja da kazem za jednu Lunu da je lepa, a ona priča deset minuta o svom bivšem dečku. Tebi se oči najlepše cakle kad mene pogledas u ovoj kući", rekao je Vladimir.

foto: Printscreen/Youtube

Luna je nakon saznanja da se Vladimiru dopada zahtevala da budu samo prijatelji, na šta je on imao i uslove prijateljstva, a na neke je i pristala.

"Biću tvoj drug samo pod jednim uslovom. Želim da ti budem najbolji drug. I Imam još jedan uslov i to da jednom u tri noći nosiš majicu koju ću ja da ti poklonim noćas", predložio je Vladimir.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track