UČESNICA PAROVA OGORČENA ŠTO JOJ NE DAJU DETE: Dina podnosi krivičnu prijavu protiv muža!
Foto: Printscreen Instagram

Saznajemo

UČESNICA PAROVA OGORČENA ŠTO JOJ NE DAJU DETE: Dina podnosi krivičnu prijavu protiv muža!

Rijaliti -

Dina Galorini podnela je prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog toga što joj bivši suprug Milan Stanojević ne dozvoljava da viđa sedmogodišnjeg sina, a ove nedelje ona će podići i krivičnu prijavu protiv njega, saznaje Rijaliti.

Učesnica "Parova 7", odmah po ulasku u "Parove", suočila se sa odlukom nekadašnjeg partnera da joj neće biti omogućeno da vidi dete, što je njoj posebno teško palo. Posle savetovanja sa produkcijom, ali i sa svojim advokatom, ona je rešila da pomoć potraži od nadležnih institucija u nameri da zaštiti svoja prava.

foto: Privatna arhiva

- Tačno je da je Dina obavestila Centar za socijalni rad o tome da joj Milan ne da da vidi sina iako je on u obavezi prema zakonu i sudskoj presudi da joj to omogući. Već početkom ove nedelje će nakratko napustiti "Parove" i sa svojim braniocem će otići u nadležno tužilaštvo da podnese krivičnu prijavu protiv Milana - kaže naš izvor iz produkcije.

Dina je, podsetimo, u svojoj prvoj ispovesti za javnost pre ulaska u rijaliti naširoko pričala o ovom slučaju. - Moj bivši suprug i njegova porodica su uspešni, a ja im plaćam alimentaciju od svoje crkavice. Nisam ni znala da je moj muž podneo zahtev za razvod. Samo su mi kratko rekli da napustim kuću iako je moj sin tada imao samo tri meseca. Pošto su imućna porodica, tražili su da dobiju starateljstvo nad detetom.

foto: foto: Facebook/Dina Galorini

Naravno, starateljstvo su dobili jer nisam imala ni posao, niti neku nekretninu. Milan se posle razvoda prijavio u Udruženje za samohrane roditelje i tužio me za alimentaciju koju nisam imala od čega da platim - rekla je ona. Dina je ćerka Ljiljane Žikić Karađorđević, pesnikinje i dobrovoljca Vojske Srbije koja je život izgubila braneći Kosovo. Galorinijeva danas živi od penzije pokojne majke koja iznosi 30.000 mesečno.

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track