BIVŠI LJUBAVNICI ZARATILI

OBEZBEĐENJE ULETELO U ZADRUGU: Toma se unosio Mini u facu, vređao je i psovao, a onda je uleteo ON! Jedva su ih razdvojili! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon što se završila žurka u rijalitiju, ukućani su se okupili u dnevnoj sobi, a onda je sasvim neočekivano došlo do veoma žustre svađe između Mine Vrbaški i Tomislava Panića.

"Ti si jedna pr.ina bara", prokomentarisala je Mina za Panića, što je njega naročito iznerviralo.

"Što si bila sa mnom ako sam ja pr.ina bara?", pitao ju je Toma.

"Kajem se za ceo život što sam bila sa tobom", odbrusila mu je Mina.

foto: Printscreen/Youtube

Mina je svojim provokacijama sve vreme čikala Tomu, a kako je on bio pod dejstvom alkohola i nije mogao da iskontroliše svoj bes, neprestano je vređao, zbog čega su mu mnogi cimeri pridikovali.

"Nemoj da pričaš tako, ja za tebe nikad ništa ružno rekao. Ti si ispala jedna budaletina. Istetovirala si ime svog dečka i ovde ga prevarila nakon prvog dana. Možeš da mi pu.iš ku.ac kao što si ga pu.ila svakodnevno... Ovaj dečko je tvoja kolateralna šteta", vikao je Toma.

foto: Printscreen/Youtube

No, Toma se ovde nije zaustavio, on se uneo Mini u facu, dok mu je ona kačketom mahala ispred očiju. Bora Santana je želeo da skloni Panića od cimerke kako bi se tu svađa završila, ali sve je krenulo naopako.

Tu je Panić povisio ton na Santanu, što mu je ona zamerio, a zbog toga zamalo da dođe do fizičkog kontakta. Obezbeđenje, ali i zadrugari su ih jedva razdvojili, a Toma je potom odveden u zatvor gde je pravio haos.

foto: Printscreen/Youtube

Da li će ovo razbesneti Velikog šefa i kakvu će mu kaznu nakon ovoga dodeliti, ostaje da saznamo.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track