Najnovije vesti

U ŠOKU SAM, BESNA SAM I RAZOČARANA: Majka Mine Vrbaški progovorila o njenoj NOVOJ VEZI U ZADRUZI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink

Ne sviđa joj se ćerkin novi dečko

U ŠOKU SAM, BESNA SAM I RAZOČARANA: Majka Mine Vrbaški progovorila o njenoj NOVOJ VEZI U ZADRUZI! (VIDEO)

Rijaliti

Majka najmlađe učesnice rijalitija "Zadruga 2", Mine Vrbaški, gostovala je u emisiji i govorila šta misli o tome što je Mina prevarila dečka kog voli posle samo 2 dana.

 

"Nešto se desilo, ja sam još uvek u šoku. Besna sam i razočarana u nju, ali ne mogu da je ubijem sad. Svi je osuđuju i pljuju. Mislim da je ružno što je to uradila novom dečku, ali nije zlotvor", objasnila je ona.

 

"Što se tiče Jovice, totalno je drugačiji od Igora, to je bila ozbiljnija veza. Igor je fenomenalan. Bolje da je ušla kao slobodna devojka", zaključila je Minina mama. 

foto: Printscreen TV Pink

 Postoji šansa da je sportista Jovica Putniković samo iskoristio šansu da pridobije simpatije publike i približio se Mini.

 

"Možda mu je trebalo da se zakači za nekog, a Mina je lak plen", objasnila je Minina mama da Jovica možda ima neku taktiku čim je krenuo sa njenom ćerkom, iako je ona lepa i privlačna devojka.

 

"Rekla sam joj da ne živi život tamo, nego da bude aktivna, da igra igru, da ne bude luda. Ali ona to ne može uopšte", zaključila je majka.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...