DA LI JE OVO KRAJ NJIHOVE VEZE: Zerina otkrila šta joj smeta kod Baneta! Neće mu biti dobro kad ovo čuje! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Priznala

DA LI JE OVO KRAJ NJIHOVE VEZE: Zerina otkrila šta joj smeta kod Baneta! Neće mu biti dobro kad ovo čuje! (VIDEO)

Rijaliti -

Bane Čolak i Zerina Hećo ušli su u rijaliti "Zadruga" kao stabilan i ozbiljan par.

Iako mnogi parovi u Beloj kući ostvaruju komunikacije sa ostalim ukućanima i tako nalaze vremena da svemu umereno budu posvećeni, sa njima to nije slučaj.

foto: Printscreen

Njih dvoje se vrlo često svađaju, pa je Miki Đuričić rešio da se umeša pa je u razgovoru sa Zerinom odlučio da je otvoreno pita zašto ukućanka izbegava druženje sa zadrugarkama.

"U fazi sam života da bih imala drugaricu samo da se zajedno šminkamo, ženama ne verujem. Obično su me žene izdale, a ni ovde ne pijem kafu ni sa kim zato što nemam potrebu za tim ", priznala je Zerina.

foto: Printscreen You Tube

Iskusni rijaliti igrač Miki Đuričić pretpostavio je da njoj Bane u neku ruku predstavlja problem, jer su non stop zajedno, pa samim tim takmičarka možda ne može da pokaže svoje kvalitete. Igleda da je Miki pogodio pravo u metu, čim je Zerina otkrila šta nju zapravo izluđuje kod Baneta:

"Sa Banetom je problem što se on drugačije ponaša, previše su mu naglašene emocije. Preteruje u nekim stvarima, pa se tu zakačimo. Ne dopada mu se koliko sam i šta otkrila. Ja ne znam kako sam predstavljena napolju", rekla je Zerina.

Detaljno o njenom izlaganju pogledajte u video snimku.

Kurir.rs / Foto: Printscreen You Tube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track