BENJAMIN MAZIO IZABELU, PODIZAO JE UVIS, STISKAO: Pao seks u bazenu? Neviđene fotke VRELE AKCIJE!
Foto: Printscreen

prepustili se strastima

BENJAMIN MAZIO IZABELU, PODIZAO JE UVIS, STISKAO: Pao seks u bazenu? Neviđene fotke VRELE AKCIJE!

Rijaliti -

Burna veza propraćena poljupcima, raskidima, veridbom i žustrim svađama kulminirala je vrelom akcijom u bazenu! Izabela Anderson i Benjamin Spahović dohvatili su se u bazenu luksuzne vile "Parova", a Kurir Rijaliti je došao u posed te akcije, koju gledaoci na malim ekranima nisu imali prilike da vide.

foto: Printscreen

Ako je suditi po fotografijama, njih dvoje su jako zaljubljeni jedno u drugog, a strast koja postoji više ne mogu da kontrolišu. Par je prvo sačekao da se ostali stanari vile raziđu po sobama, a zatim su ušli u bazen, počeli da se ljube, a potom je nastala vatačina!

foto: Printscreen

Benjamin je hvatao Izabelu, stiskao ju je za guzu, podizao i mazio po grudima, a priča se da su otišli do kraja i da su se prepustili strastima.

foto: Printscreen

Inače, MMA borac i sportista je oženjen i ima decu, a to je zapravo i najveća prepreka koja može da naruši ovu rijaliti ljubav. Čak je i Izabelina majka u telefonskom razgovoru zapretila ćerki da što pre prekine ovu romansu, jer je ubeđena da će se on nakon završetka "Parova" vratiti svojoj porodici i nju šutnuti. Posebno je istakla da joj smeta agresivnost koju ovaj sportista s vremena na vreme iskaže.

foto: Kurir

(Kurir, M. D / Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja