MILJANA URLALA NA SVOJU MAJKU: Sram te bilo, ja nisam laka!
Foto: Damir Dervišagić

žestoka svađa

MILJANA URLALA NA SVOJU MAJKU: Sram te bilo, ja nisam laka!

Rijaliti -

Poznate majka i ćerka zaratile su zbog toga što je Marija podržala Doroteu Jovanović i poručila da se i Miljana ponašala nemoralno

Miljana Kulić totalno je izgubila razum i to zbog svoje majke, Marije Kulić, pa je tražila da sa sinom napusti „Zadrugu“. Nišlijka je poludela zbog toga što ju je Marija uporedila s kreatorkom Doroteom Jovanović, za koju ona smatra da je nemoralna devojka koja sedi muškarcima u krilu. Iznervirana Miljana prekinula je razgovor sa novinarima koji su bili u studiju i krenula ka izlazu.

- Ja ovde da se svađam sa njom ne pada mi na pamet. Hoću da izađem. Ne mogu da izdržim sa njom. Ja sam majka i ne priliči mi da ovde lumpujem i da se glupiram. Svaka majka je došla ovde da odbrani svoje dete i da stane u njegovu zaštitu, samo moja mene vređa i ponižava. Ona brani devojku koja je meni izvređala dete i kaže da sam i ja sedela nekome u krilu. Ja nikad nisam imala slobodno ponašanje, osim performansa u prethodnoj sezoni - vrištala je Miljana u dvorištu.

foto: Printscreen Pink

Marija je pokušavala da je smiri, ali se situacija otrgla kontroli.

- Ti si u prethodnom rijalitiju bila nepristojna i igrala si u krilu. Ja sam to rekla. Tri godine nisi kod kuće nego si u rijalitiju i zato sam ušla da budem uz tebe. Rekla sam ti da si se i ti u njenim godinama slobodnije ponašala. Zbog tebe sam napala Lepog Miću kada te je pljuvao u usta. Iskritikovala sam te jer si i ti u Doroteinim godinama imala slobodnije ponašanje. Tu malu ne mogu očima da vidim, samo sam rekla činjenicu, a ti se duriš - siktala je Marija.

foto: Printscreen

Međutim, Miljanu su njene reči još više iznervirale.

- Ti si mene napala. Ej, moja majka me napada zbog neke tamo nebitnoće. Ja sam samo bila intimna sa Ivanom, kome sam rodila dete, i ni sa kim više. Ti hoćeš da me predstaviš kao nemoralnu. Treba da crvenim ovde u rijalitiju zbog nje. Mene ovo boli. Srce mi se cepa. Deset miliona ljudi je čulo njenu rečenicu da sam ja laka, tako je ispalo. Sramota me je. Ja ću da pobegnem iz rijalitija, a dete će da mi donesu. Iscrpljuješ mi energiju, uvek sam ja za sve kriva - vikala je Marija.

Žustru svađu pokušavali su da smire Aleksandra Subotić, Luna Đogani, Zorica Marković, Mika i Giba, ali uzalud - Miljana je čvrsto rešila da izađe iz „Zadruge“.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić Foto: Damir Dervišagić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track