MAJKA BIVŠEG ZADRUGARA U ŠOK SOBI: Imala je 4. operaciju, strah me ne popušta! Molio sam se Bogu da se probudi...
Foto: Printscreen/Youtube

NARUŠENO ZDRAVLJE

MAJKA BIVŠEG ZADRUGARA U ŠOK SOBI: Imala je 4. operaciju, strah me ne popušta! Molio sam se Bogu da se probudi...

Rijaliti -

Majka voditelja Milana Miloševića, Rajka danas je operisana četvrti put. Milan je i ranije govorio o narušenom zdravlju svoje majke, a danas je za njega bio veoma težak dan. Operacija je trajala sat vremena, a Milanova majka prebačena je u šok sobu.

foto: Printscreen/Youtube

"Danas je moja majka imala četvrtu po redu operaciju... Trajala je sat vremena, a ugrađen joj je fiksator na kost na nozi jer već tri godine joj ne zaceljuje. Trenutno je u šok sobi, a već predveče ću je posetiti. Kaže doktor da je sve proteklo u najboljem redu, međutim strah koji sam imao pre njenog ulaska u salu me ne popušta jer ima i dosta godina, a i slaba je, pa sam se plašio totalne anestezije, odnosno kako će je podneti", on i dodaje da se molio samo da se njegova majka probudi nakon operacije, ali i da mu je još teže jer mu je prijateljica Ana Korać jutros javila da joj je preminuo otac.

"Molio sam se Bogu samo da se probudi, i eto biće sve u najboljem redu, nadam se. Sve mi to mnogo teže pada jer moja prijateljica Ana preživljava pravi pakao trenutno. Njenog tate više nema, ali sutra ću već biti uz nju jer sam danas sprečen bio da odem u Ivanjicu. Svakako hvala svima koji danas brinu o zdravlju moje majke", rekao je Milan.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track