CELI BEOGRAD POZNAJE LEGENDU IZ GSP PREVOZA:  Kale Gospodar Vremena ušao u luksuznu vilu i otkrio ŠOKANTNE detalje o sebi (FOTO)
Foto: Printscreen happy

ŠOKANTNO IZNENAĐENJE

CELI BEOGRAD POZNAJE LEGENDU IZ GSP PREVOZA: Kale Gospodar Vremena ušao u luksuznu vilu i otkrio ŠOKANTNE detalje o sebi (FOTO)

Rijaliti -

Kale Gospodar Vremena novi je ukućanin koji se uselio u luksuznu vilu u Zemunu!

Dragan Otašević, poznatiji kao Kale Gospodar Vremena, postao je još pre nekoliko godina autentična legenda Beograda. Svakodnevno je na ulicama Beograda. Ljudi ga često viđaju u gradskom prevozu, gde im poručuje kako bi trebalo živeti, u šta bi trebalo verovati a u šta ne, koliko su materijalne stvari prolazne i loše.

Kale za svakoga ima po neku poruku i savet. Jedni ga podržavaju i vole, dok ga drugi osuđuju i teraju od sebe.

"Meni je srce bilo u "Parovima", dok sam svih ovih godina radio na pijaci", bio je iskren Kale. Anđeli je njegov odgovor bio simpatičan, pa mu je otkrila veliko iznenađenje.

"Ti kao gospodar vremena, možeš od danas gospodariti i vilom, jer si ti novi takmičar", rekla je Lakićevićeva.

"Ja sam ovde došao da nađem svoju srodnu dušu, ali ne volim plastične devojke, to je kao ružan paradajz koji nema dovoljno soka", rekao je Kale.

"Iskreno, za sada nema nijedne devojke koja mi je privukla pažnju, možda jedino Coka", bio je iskren Kale, što se nije dopalo Nikoli Lakiću.

"Kale, ne možeš to pričati, ona je moja devojka, imaš Žizelu, muvaj nju", rekao je Lakić.

foto: Printscreen happy

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track