BAKI B3 JE BIO LEGENDA 90-IH: Nije imao lepo detinjstvo, sve je bila BOL i PATNJA, sad je progovorio o MRAČNOJ PROŠLOSTI i zatvorskim danima (VIDEO)
Foto: Prontscreen

SVI NJEGOVI USPESI

BAKI B3 JE BIO LEGENDA 90-IH: Nije imao lepo detinjstvo, sve je bila BOL i PATNJA, sad je progovorio o MRAČNOJ PROŠLOSTI i zatvorskim danima (VIDEO)

Rijaliti -

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, otvorio je dušu i ispričao detalje iz najmračnijeg dela njegovog života kada je zbog svog ponašanja završio i u maloletničkom zatvoru.

"Moj početak je baš bio težak. Moji roditelji su se razveli kada sam bio klinac. Naravno, onda sam bio prepušten na milost i nemilost. Bili su oni tu, nisu se izgubili. Imao sam, ali kao da ih nisam imao. Kao maloletnik od 14 godina sam završio u vaspitno-popravnom domu do 18. godine. Onda sam izašao, ali sam ubrzo imao dve godine maloletničkog zatvora u Valjevu", ispričao je Baki i dodao da mu je to bio najgori deo života.

"Sam sebe sam morao da vaspitavam da postanem čovek. Ta škola je veoma skupa jer ono kako sam ja to doživeo, bilo je jako teško. Susrećeš se sa iskušenjima, nailaziš na razne prepreke, a moraš da izađeš kao pobednik. Moj uspeh je taj što nisam propušio, nema cigare, alkohola i ne drogiraš se. To je najbitnije jer svi moji drugari su svi negde završili jako ružno ili ih više nema. Oprobao sam se pevanje i doživeo sam uspeh. Zabeležio sam devesetu, a ostvario sam se kao otac. Najviše me je promenila porodici, moja Anđela", iskreno je ispričao denser.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track