DEČKO JOJ U ZADRUZI 2, PA SE SMUVALA S MIKIJEM ĐURIČIĆEM? Srce pčelara iz Kupinova kuca za duplo mlađu: SPREMA SE SVEOPŠTI PIČVAJZ!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

OPASAN IGRAČ

DEČKO JOJ U ZADRUZI 2, PA SE SMUVALA S MIKIJEM ĐURIČIĆEM? Srce pčelara iz Kupinova kuca za duplo mlađu: SPREMA SE SVEOPŠTI PIČVAJZ!

Rijaliti -

Miki Đuričić pobrao je brojne simpatije publike otkad se pojavio na malim ekranima kao rijaliti igrač, i očito, nema nameru da prestane da iznenađuje. Naime, kako se navodi, nakon afere sa Nadeždom Biljić pa ulaska u vezu nakon "Zadruge 1" sa devojkom za koju se pričalo da će uspeti da ga smiri te pored koje će se skrasiti, on je sada uplovio u romansu sa aktuelnom devojkom aktuelnog zadrugara, MC Damira.

"Miki je uspeo da smuva devojku MC Damira. To je mlada devojka iz Novog Sada, zove se Sanja, ona je fotomodel i malo je reći da fenomenalno izgleda. Sa njom je Damiro živeo u Malmeu četiri meseca pre nego što je ušao u 'Zadrugu'. Miki je sa njom proveo celo nedeljno popodne", priča izvor za Pink, pa dodaje: "Vodio ju je u Bešku na ručak, a potom ga je ona dopratila do studija u Šimanovcima kada je on ulazio na nekoliko sati kod zadrugara. Tada je pokušao da se približi MC Damiru sa pričom kako mu je jako drag, simpatičan i da ga još više gotivi. Opasan je on igrač", izjavio je bliski izvor.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Pink/Foto: Aleksandar Jovanović Cile)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track