HAOS

ANTIDEPRESIVI, ALKOHOL, STARIJI MUŠKARAC: Vladimir otkrio sve MRAČNE TAJNE Miljane Kulić, ali su mama i ćerka udarile BRUTALNO (VIDEO)

Rijaliti -

Žestoka svađa nastala je ove noći između Miljane i Marije Kulić i Vladimira Tomovića, a svu svađu je izazvalo pitanje o Staniji i Luni.

"Kakav si ti Crnogorac kad moraš Staniju da pitaš da pričaš sa nekom devojkom, na primer sa Lunom", glasilo je pitanje za bivšeg sportistu.

"Nikakav... Crnogorac se ne ogleda u tome, već u stavovima koje ja zastupam. Taj odnos koji ja imam sa Stanijom mnoge boli", rekao je Vladimir.

Ovo je isprovociralo Mariju koja ga je odmah pitala: "Kada ćeš postati deda".

"Sa mnom ne možete da uđete u raspravu jer ste neostvarena žena, neostvarena mama i neostvarena baba. Ako je ovo vaš produkt vi ste neostvarena mama", odbrusio je Tomović.

foto: Printscreen

"Ovo su ti maske, jer te ja znam. Kada će tvoje dete biti, nikada. Ja ti želim da se ostvariš kao otac, ali kasniš", rekla je gospođa Kulić, aludirajući na Vladimirovo se.sualno opredeljenje.

Tomović je zatim prepričao situaciju koja se desila danas, a kada se Miljana obraćala svom sinu Željku Kuliću.

"Znaš li ti šta je tvoja ćerka izjavila danas? Tvoja ćerka je danas govorila svom detetu, zato što je prokleta, govori mu "Sine moj, radosti majkina, ti nećeš biti kao on, ti ćeš voleti devojčice", rekao je Vladimir.

"Tačno, to sam mu rekla. Ja ne bih volela. Samo pričam ono što jeste, za razliku od tebe", potvrdila je Miljana.

Bivši sportista je zatim udario na zdravlje mlade majke, ali spomenuo i njenu navodnu vezu sa mnogo starijim muškarcem.

"Sa osobom koja se leči, koja pije antidepresive, nemam šta da pričam. I to antidepresive u kombinaciji sa alkoholom. Koliko je tvoj Zoran iz Čačka imao godina! 52. godine", urlao je Vladimir.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track