gorka sećanja

LUNA GRCA U SUZAMA, DUŠU ISPUŠTA ZBOG SLOBE: Anabela pukla zbog njega, a on NI HVALA nije rekao! Najtežih dva sata bilo joj je u ZRENJANINU kod njegovih! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna i dalje pati za svojim bivšim Slobom Radanovićem. Ona je jecala u dvorištu Imaginarijuma dok se prisećala lepih trenutaka sa svojim dragim, suze nije mogla da zaustavi.

Đoganijevu najviše boli što Sloba po izlasku iz rijalitija nije stao u njenu odbranu, nije reč rekao da je zaštiti, a bili su 10 meseci zajedno. Ona ističe da je sebi uništila život da bi bila sa njim, a ne da bi sebi napravila karijeru:

foto: Printscreen Pink

"Ja znam da sam napravila sranje, ali napravila sam ga za sebe i svoju porodicu. Možeš da me vređaš i sve, ali toliko daleko da ide. Sve su mi upropastli, mene neko angažuje da radim, oni pljuju, vređaju, zovu, prete. I oni meni otkažu.

Nataša je razumela da je to prava ljubav, i nije joj jasno zašto je tako prošla, pa je Luna nastavila:

"Sloba zna kroz šta sam prolazila napolju, nije me zaštitio ni jednog jedinog trenutka. Da sam ljubavnica, da dsm ovakva da sam onakva. On je sve potvrdio time što je ćutao, ni jednu jedinu izjavu nije dao da me zaštiti".

foto: Printscreen Pink

Najteže je blogerki palo što je bila kod SLobinih roditelja u Zrenjaninu:

"Ja sam otišla u Zrenjanin, znaš ti koliko je meni bilo teško, da ispoštujem te ljude koji su tu bili za nas, koji su meni poslali tortu. Sela sam u auto, otišla tamo, htela sam da umrem, jer sam bila tamo gde se on rodio".

Luna je onda došla u Rajski vrt i nastavila da se žali drvetu:

"Ja sam opet došla ovde da se mučim i da se svađam, jer sam sebe ukaljala za ceo život, jer sam bila sa oženjenim muškarcem. On me navodno voleo 9 meseci, a onda je 21. juna prestao da me voli! Kako je to moguće?!"

foto: Printscreen Pink

"Imala sam probleme i u porodici zbog toga, osećam se krivom i osećam dužnost prema svojoj porodici da ispravim to, jer su i oni imali problema da nađu posao zbog mene. Meni su stričevi i tetke okrenuli leđa, stide se mene", nastavila je Luna sva u suzama.

foto: Pritntscreen Pink

Šta je još Luna zamerila Slobi pogledajte u video snimku.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track