Najnovije vesti

ŠOK INTERVJU! RODITELJI SU SE COKE ODREKLI ZBOG LAKIĆA: Buduća svekrva neće da čuje za NJU, a ono što je poručila svima u VILI ostavlja bez reči
Foto: Printscreen/Happy

ISKRENA

ŠOK INTERVJU! RODITELJI SU SE COKE ODREKLI ZBOG LAKIĆA: Buduća svekrva neće da čuje za NJU, a ono što je poručila svima u VILI ostavlja bez reči

Rijaliti

Aleksandra Tasić Coka zbog svoje prošlosti mogla je da ostane bez dečka Nikole Lakica, čija mama ne odobrava njihovu vezu.  

 

Sve što si rekla prilikom ulaska, nisi ispoštovala, već uradila suprotno. Smatraš li da publika može da ti veruje? I koliko?


Mislim da će vreme sve pokazati, znam da sam od samog ulaska počela da skupljam negativne poene i da demantujem samu sebe, ali isto tako se nadam da će se pokazati da sam iskrena osoba i nadam se da će ljudi to prepoznati.

 

Gledaoci, ali i ostali ukućani su se iznenadili kada je Izabela Alijoski pronašla papir na kome si opsesivno upisivala Izabelin svaki pokret i svaku reč, zbog čega? 

Iskreno, ta priča mi je smešna, već sam rekla da sam tog jutra upisivala sve što je svako pričao, ne bih dalje produbljivala tu temu.

 

Poznato je da Lakić raskida sa devojkom, onda kada mama to kaže, da li smatraš da je tvoja žrtva i to što su te se roditelji odrekli vredno vaše veze?

Mislim da je Nikola dovoljno pametan da shvati šta jeste, a šta nije za njega, naravno da treba da sluša majku, ali ne mislim da raskida sa devojkama zbog nje. Do kraja ću se žrtvovati za naš odnos jer mislim da po prvi put imam nešto što stvarno vredi i ne želim da ga izgubim ni zbog čega. Moji roditelji svaki dan menjaju mišljenje, tako da smatram da će me podržati kada shvate da sam sa Nikolom srećna.


Majka Nikole Lakića, Marina, primetila je da na poseban način gledaš Elvina, to je primetio i određeni deo publike, šta imaš da kažeš na tu temu.
Mislim da Nikolina mama stvarno greši što se tiče Elvina, jer nije ovde sa nama i ne može da vidi neke stvari. Pored Nikole nikada ne bih pogledala ni jednog drugog muškarca. Ta priča za Elvina je smešna, isto kao i on i njegovo ponašanje.

 

Uzimala si novac od određenog čoveka iz Dubaia, to ti je Nikola zamerio, da li ovo može biti vaš konačan kraj i zbog čega te je finansirao taj gospodin?
Mislim da Nikolu i mene čeka još teških situacija ovde i sigurno će nam biti veoma teško da prolazimo kroz to, kao i njemu da prolazi kroz moju burnu prošlost, žao mi je što moram da ga gledam kako se nervira. Nadam se da će Nikola prihvatiti moju prošlost, kao i ja njegovu, a što se tiče tog čoveka, ne želim da pričam o njemu.

foto: Printscreen

 

Kurir.rs/Foto Printsceeen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...