eksluzivni snimci iz vile kolaju

FANTOM U PAROVIMA! Učesnik na kvarno uneo telefon u rijaliti, nema šta nije ISPLIVALO U JAVNOST! (KURIR TV)

Rijaliti -

Među brojnim učesnicim "Parova" nalazi se Fantom, koji još uvek nije identifikovan! Naime, neko od takmičara očito debelo krši ugovor i pravila produkcije jer tajno koristi mobilni telefon, kojim vešto pravi fotografije.

Sudeći po snimcima i slikama koje su osvanule na društvenim mrežama, sasvim je izvesno da jedan učesnik ima aparat koji je na kvarno uneo u rijaliti, i to pored obezbeđenja. Iako brojne kamere 24 sata prate kretanje svih učesnika, ovakav materijal mogao je da se sačini samo telefonom.

Prema dosadašnjim izjavama nadležnih u produkciji ovog formata, gotovo stotinu kamera i više od 300 zaposlenih prati sve što se događa u luksuznoj vili u Zemunu, a ako se tome doda obezbeđenje, koje ima zaseban video nadzor, gotovo je nemoguće da se ne primeti da neko koristi mobilni, osim ako ovo nije neka igra produkcije.

Na fotografijama se vidi skupoceno platno na plafonu, koje kamera nikad nije pokazivala, kao i ogledalo u kupatilu sa pozlaćenim ramom, koje se u ovoj blizini ne prikazuje. Jasno je uočljivo da je sve čisto i uredno, podloga u dvorištu vile identična je onoj u Veneciji, a pitanje je šta će se još otkriti.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar produkcije, ali u tome nismo uspeli do zaključenja broja.

(Kurir/ M. Dejanović/ Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track