TAKAV SAM KAKAV SAM, MAKAR ME I KOŠTALO! VELIKI INTERVJU SA ANDRIJOM ĐOGANIJEM: Baki B3 ne veruje nikome, a posebno nju ne želi U SVOJOJ BLIZINI
Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVA

TAKAV SAM KAKAV SAM, MAKAR ME I KOŠTALO! VELIKI INTERVJU SA ANDRIJOM ĐOGANIJEM: Baki B3 ne veruje nikome, a posebno nju ne želi U SVOJOJ BLIZINI

Rijaliti -

Osim što je odlučio da zapliva rijaliti vodama ne bi li povratio staru slavu, Baki B3 nada se glavnoj nagradi "Parova". Oženjen je, ali njegovi cimeri primetili su da između njega i jedne učesnice polako ali sigurno počinju da se rađaju jake emocije. U pitanju je Bels, Izabela Alijoski.

Blizak odnos sa Izabelom intrigira mnoge, većina takmičara ističe da si zaljubljen u nju. Kako komentarišeš njen naprasan ulazak u vezu sa Benjaminom i da li te je time razočarala? Evidentno je da ste se posle toga udaljili.

"Moj odnos sa Izabelom je isključivo drugarski i ništa više od toga, rekao sam da mi prija njena energija i da imamo dosta toga zajedničkog, a kada to kažem mislim na ljubav prema muzici i plesu. Prija mi njeno društvo, ali nisam zaljubljen u nju. Nisam se udaljio od nje zbog Benjamina kako mnogi komentarišu, već sam provalio njenu igru koja je mnogo smešna, to mi se ne dopada i zato ne želim da sam u njenom društvu".

Važiš za jednog od najvećih šoumena u vili "Parova", uvek raspoložen za igru i smeh. Da li si zadovoljan dosadašnjim učešćem u sedmoj sezoni ili bi ipak nešto promenio da možeš?

"Hvala ako je tako, odnosno hvala na komplimentima da sam najveći šoumen, to mi mnogo znači. Zadovoljan sam svojim učešćem, jer sam spontan i uvek iskren, makar me ta iskrenost koštala".

Strasti između Nikole Lakića i tebe su se smirile, da li je povod za vaše svađe upravo Izabela ili postoji neki drugi razlog koji remeti vaš drugarski odnos?

"Sa Lakićem sam imao sukom oko sitnica i gluposti, ali to nema nikakve veze sa Izabelom".

Da li smatraš da su emocije između Enise i Đorđa iskrene ili je u pitanju taktika, kako bi se priča zavrtela oko njih?

"Kao što ne verujem u njihovu priču, tako ne verujem ni u neke druge priče. Ovde je većina kao u filmu ili nekoj seriji, tako da ne verujem apsolutno nikome ništa i tako će ostati do kraja mog boravka".

Koji takmičar te najviše nervira i zbog čega? Ko je najneiskreniji, a kome mesto nije u vili?

"Nikoga u vili ne shvatam i ne prihvatam za ozbiljno, tako da niko ne može da me iznervira, a mnogima nije mesto u rijalitiju".

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track