CRNOGORAC ŠIRI AUTORITET ZADRUGOM: Svako ko mu pomene STANIJU, dužan je DA JOJ SE IZVINI! Bahato ponašanje Tomovića umalo nije eskaliralo TUČOM! (VIDEO)
Foto: Printscreem Pink

sklanjajte mu se s puta

CRNOGORAC ŠIRI AUTORITET ZADRUGOM: Svako ko mu pomene STANIJU, dužan je DA JOJ SE IZVINI! Bahato ponašanje Tomovića umalo nije eskaliralo TUČOM! (VIDEO)

Rijaliti -

Vladimir Tomović naterao je Petrućija da se izvini i njemu i Staniji zbog reči koje je izgovorio na sastanku zadrugara prilikom nominacija i time je za malo izbegnuta tuča.

Naime, Crnogorac širi svoj autoritet "Zadrugom" pa svaki ukućanin koji mu se nađe na putu ili izgovori njegovo ime ili ime drage mu Stanije, bez izuzetaka kasnije ima posla sa njim. To se desilo i Marku Petruševiću kada je tokom sastanka i nominacija izgovorio: "Da Stanija nema Vladimira, našao bi se neki drugi Vladimir".

foto: Printscreen

Ovo je Crnogorcu zaparalo uši pa se našao uvređenim.

Tomović je preneo Staniji šta je čuo na sastanaku, razgovarali su, a onda je prešao kod Marka da se "obračunaju"

"Slušaj, te sprdnje ostavi za onog gde si to naučio. Ti si rekao: "Da nema Vladimira, bio bi drugi Vladimir", to su tvoje reči! Dužan si i njoj izvinjenje! Jako si me uvredio! Nju si uvredio", pretio je Vladimir Marku.

foto: Printscreen Pink

"Izvini! Ja tebe i dalje poštujem, ti znaš! Izvinjavam se i njoj", uzvratio je Marko Tomoviću.

Po nalogu Vladimira, Petrušević je morao i da se izvini starleti, koja je prihvatila odmah poznajući dobro Tomovića, samo da ne dođe do okršaja:

foto: Printscreen Pink

"Prihvatam izvinjenje, samo nemoj da se pobijete".

Kako je ovo izgledalo pogledajte u video prilogu:

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track