LUNA DAJE SUD O UKUĆANIMA ZADRUGE: Obožavam SAVU, DOROTEA ima najveće šanse da pobedi, a MILJANA i NEVENA su otkriće za mene! A EVO KO joj je naterao suze na oči!
Foto: Printscreen Pink

sve ih ogolila

LUNA DAJE SUD O UKUĆANIMA ZADRUGE: Obožavam SAVU, DOROTEA ima najveće šanse da pobedi, a MILJANA i NEVENA su otkriće za mene! A EVO KO joj je naterao suze na oči!

Rijaliti -

Zadatak Velikoš šefa nikoga nije ostavio ravnodušnim. Luna je morala da uistane i o svakom ukućaninu "Zadruge 2" da svoj sud. Neke voli, neke samo poštuje, a neki su je i rasplakali.

Luna je prvo okarakterisala Brendona kao finog dečka prema kome je imala predrasuda i za koga misli da je ambiciozan i pametan pa da će uspeti u životu.

Brendon joj je uzvratio da misli da ona ima neku čistu energiju koja mu se dopala.

foto: Printtscreen Pink

Sukob u kući, Luna je imala sa Doroteom Jovanović, ali kako se očekivalo da će je napasti, blogerka je tokom vremena promenila mišljenje o njoj:

"I mislila sam da ću imati problem sa tobom na početku. Tako je i bilo. ti si mi najiritannija osoba ovde. Tvoj glas je jako iritantan. Ludim dok te slušam. Sada si mi sve simpatičnija. Mislim da imaš velike šanse da pobediš. Ne daš na sebe. Svaka ti čast.".

foto: Printscreen Pink

"Sava je ejdan od mojih omiljenih muškaraca, tačnije drugova. Ali Sava još nije našao devojku. Mislim da me nikada ne bi izdao, prija mi tvoja energija", iskrena je bila Luna sto se tiče Save.

foto: Printscreen Pink

Luna je otkrila tajnu Marijane Zonjić, a zatim joj je poručila da svako ko se igra sa njenom bratom Adamom Đoganijem, imaće problem sa njom:

"O tebi sam totalno promenila mišljenje kad sam čula čime se vodiš da bi ostala ovde. Svako ko pokuša da se igra sa mojim bratom imaće problema sa mnom. Želela si da napraviš fejk priču sa Adamom i igraš se sa tuđim emocijama", govorila je Luna.

foto: Printscreen Pink

"Vas dve ste za mene otkriće, defininicija ljubavi. Želim vam da vas niko nikada ne odvoji", rekla je Luna o bliznakinjama Arsić.

Što se tiče njenog brata Adama: "Moj bratić dobri. Preponosna sam što imam ovakvog brata. Sinoć smo nas dvoje po prvo put posle dugo godina zajedno plakali u krevetu. Znam da mu je jako teško ovde, nikada se nije odvajao od moje tetke i njegovog tate, zato što nije baš imao sreće što se tiče njegove mame".

Ovde se blogerka rasplakala.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja