MILJANA STRAŠNO OPTUŽILA MARKOVIĆKU: Zorica je radnicima podvodila devojčice!
Foto: Damir Dervišagić

OPTUŽBE

MILJANA STRAŠNO OPTUŽILA MARKOVIĆKU: Zorica je radnicima podvodila devojčice!

Rijaliti -

Kulićeva tvrdi da je Markovićeva iskoristila lepe žene koje su joj tražile pomoć da ih zaposli u svojoj kafani

Miljana Kulić okrenula se u „Zadruzi“ protiv dojučerašnje prijateljice Zorice Marković, koju sada smatra krvnim neprijateljem. Naime, temperamentna Nišlijka optužila je nekadašnju zvezdu bivše Jugoslavije da je makro zato što je, navodno, u svojoj kafani podvodila mlade devojke koje su joj tražile posao.

- Ljudi su mi pričali da nije isplaćivala radnike, već da je podvodila devojčice koje su tražile posao od nje, devojčice iz Bosne - tvrdila je Kulićeva, da bi potom iznela niz uvreda na pevačicin račun kako liči na muškarca, a ne na ženu.

- Pa da li postoji veća krmača od tebe. Pogledaj se u ogledalo na šta ličiš. Pogledaj sebe, Zorane, na šta ličiš. Ovo nije Zorica, ovo je Zoran Marković. Sve što je iznela je laž - rekla je Miljana, koja se zaklela da će svašta otkriti iz Zoričinog života ukoliko joj bude stala na žulj.

Kako saznajemo, pevačica će po završetku „Zadruge“ podneti tužbu protiv Miljane i njene majke Marije Kulić za povredu ugleda i časti, a to nam je potvrdio i Markovićkin dobar prijatelj, koji nije želeo da mu otkrivamo identitet.

foto: Damir Dervišagić

- Zorica je besna. Ako je tužila Anabelu Atijas i Mirka Gavrića zbog vređanja i iznošenja laži o njoj, Nišlijke će tek biti gotove. Bio sam prisutan kada ju je Miljana stalno zivkala telefonom, tražila joj savete o bebi, govorila negativno o svojoj majci, bilo je tu svega... Bila je veoma bliska sa Zoricom, a više puta joj je govorila da je gleda kao majku jer je pravična i ispravna. Kod Zorice u kafanu su dolazili svakakvi ljudi, kao i devojke lakog morala, ali ona nije imala veze s njima. Kao dobar ugostitelj i domaćin, svakog gosta je ispoštovala, sela za sto i popričala, ali nikad nije ulazila u dublje razgovore, a kamoli nekog da je podvodila. To je ono što ja znam, jedino ako to nije radila u strogoj tajnosti - kaže folkerkin prijatelj.

foto: Damir Dervišagić

Zorica i Miljana inače su imale dobar odnos, te su jedna drugu posećivale nakon prve sezone „Zadruge“. Pevačica je čak prisustvovala krštenju Miljaninog sina Željka u Nišu, za koje Zorica tvrdi da ju je Nišlijka zvala 20 puta da dođe.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Marija Dejanović /Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track